*   >> läser Utbildning artiklar >> auto >> bilar

Utrymmesbesparande Little Motorcars

Som oljepriserna fortsätter att stiga, och bilar är dyra att underhålla, är de människor att vända sig till små bilar med sina bekymmer. Dessa bilar har vunnit stor popularitet på grund av sin kompakta storlek och ekonomi. Dessa bilar har väsentligt bidragit till den moderna bilindustrin och nästan alla stora beslutsfattare runt om i världen erbjuder en rad kroppar. Sälja The storleksintervall från 4400mm och 4750mm utsträckt och konvertibler, 4100mm 4450mm och en längd av bakrutan. De små familjebilar på grundval av Sports Utility Vehicle design för 4400mm 4750mm upp till internationella modeller och modeller i USA är 4200 mm, 4500 mm. Överväganden av små bilar i Japan är föremål för vissa villkor, som är följande: Fordonet måste vara 3,4 meter lång, 1,48 m bred, 2 fot hög med en kapacitet på 660 cc till 2.000 cc, 4,7 m lång, 1,7 m bred och 2 m hög. Inga särskilda försiktighetsåtgärder för sedaner, minibussar, SUV eller CUV. De kör på bensin eller diesel motor med en cylindervolym på 1,5 liter till 2,4 liter, 1,3 liter, vissa enheter av 1,4 liter för ekonomiska modeller inom en död räckvidd på 100 flaskor per timme och 170 flaskor per timme.
År 1950, den kompakt infördes, räknat på tillförd en hjulbas på 2500 mm och hardtop, halvkombi, de mönster av bilar och stationen. Den "pakt" slogs av oss auto tillverkning och är nu i bruk i hela världen. Det var mellan 1958 och 1960, då den moderna småbilar har utökats avsevärt. För små bilar av 1960-talet, har en lite mindre versioner med 6-cylindriga motorer, med två på bänken sex passagerare bärstol, men de var de minsta i Nordamerika.
Dagens konsumenter söker efter fordon i Storbritannien , vilket är mer ekonomiskt och rolig att köra och därför försäljning av små personbilar är på topp. Tillverkarna kommer upp på moderna idéer och avancerade koncept för detta område, vilket visat sig vara mycket populärt. Enligt uppgifter under 2010, stod de för mindre versioner av bilen för ungefär en tredjedel av försäljningen i allmänhet bilar.
Under de kommande åren, med gaspriserna stadigt tillväxt ännu mer, är försäljningen av små personbilar som raket. Inte bara små bilar för att spara pengar i form av sina inköp, leverans och mata dem att köpa det sparar många utrymme på uppfarten och garage. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.