*   >> läser Utbildning artiklar >> auto >> bilar

Din Mekaniker kan vara en värdefull tillgång när man köper en begagnad Automotive

Automobile återförsäljare ska inte särskilt snyggt gillade, och att veta så många av dem som jag gör, kan jag förstå varför det kan vara fallet. Jag kör en importbutik i Florida som fokuserar på sena skyltdocka lyxiga import. Jag har varit i branschen under ganska lång tid, och jag har hört massor av skräckhistorier från kunder som hänför sig till olika återförsäljare. Enligt min mening, jag tror att den stora majoriteten av bil återförsäljare en kommer att stöta på är ansedd i stort. Jag säger "by och enorma", eftersom vissa återförsäljare jag vet använda nickel och dime strategier för att maximera sina vinster, vilket jag inte håller med om. Personligen skulle jag något att ge shopper en hög kvalitet bil till ett rimligt värde och därmed få en livstid kund, men det är ett ämne för en annan artikel.
En av de nyare skräckhistorier jag hört bekymrad någon som hade köpt ett fordon Det var läcker olja. För er som vet något om bilar, inser du att det här är inget att ta lätt på. Kunden säkrades genom återförsäljare som denna äldre, men ändå låg körsträcka används fordons var i ursprungligt skick. Här är där det blir intressant ... Tidigare än försäljningen begärde shopper om hon kan ha bilen besiktigas av hennes mekaniker. Återförsäljaravtalet gjorde varje del de möjligen kunde för att hålla det inträffar, och lyckades. De informerade henne om att de kan ha sina alldeles egna mekaniker gör en "tjugo poäng inspektion", vilket skulle rädda henne tid och pengar för att få hennes mekaniker ta en titt. Otrolig! På grund av att kunden parkerade sin bil på en upptagen avenue där det fanns redan ett antal oljefläckar, hon ingalunda märkte läckande förrän efter hennes löjligt kort trettio dagars garanti var upp.
Hennes mekaniker skulle ha märkt en olja läcker så fort han hade bilen upp på gallret. Så nedslående eftersom denna historia är, det finns en värdefull läxa att upptäcka här. Bil konsumenter, såvida de inte är klara med en säljare som de är vana vid och som de litar på, kritiskt bör överväga att ha en mekaniker titta på alla maskiner bil de är fascinerade med (företrädesvis den lokala certifierade producent leverantör av bil gör de " åter överväger). Jag har haft flera första gången kunder frågar mig om de kommer att ha bil oberoende inspekteras och jag är hela tiden lycksalig att tvinga. Ta min fras för det, en återförsäljare som skulle rynka pannan på objektiva kontroller är de som har en sak att dölja. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.