*   >> läser Utbildning artiklar >> auto >> bilar

Vad är just en hybridbil?

Vi är alla bekymrade över miljön och gör vårt hälften att ta hand om det. Av alla inköp vi gör, kommer förvärvet som kommer att ha störst påverkan på miljön vara bilen som vi väljer att köpa. Hybridfordon är ett rimligt prissatta och revolutionerande sätt att skydda vår omgivning och dra nytta av den ökade gas körsträcka Review Bara några år tillbaka i tiden diskutera hybrid bilar hade konsumenterna kliva tillbaka osäkra. Men i dagsläget hybrider erbjuda ett vettigt alternativ för shoppare, och allt fler konsumenter hoppar ombord. Review, en hybrid bil har en liten motor som är bränsleeffektiva, som blandas med en elektrisk motor som hjälper motorn när extra kraft är krävs under accelerationen. Elmotorn får sin ström från batteribanker som upprepade gånger kostar om du kör energi. Omdömen bevaras när du slutar eftersom motorn stängs av automatiskt. Sedan, om du använder bränsle, robotically startar den.
Hybrid bilindustrin använder också en extra avancerad aerodynamisk lätt kamerahus, och kombinerar det med låga rulle resistenta däck som är styvare och smalare för att bistå minska luftmotståndet.
2004 , av de 17 miljoner bilar köpt det har funnits cirka 80 tusen hybrid bilar sålts. År 2005 hade denna kvantitet ökade med 1,2% till 200.000, och det uppskattas att år 2007 ska mer än fyra hundra, 000 hybrider säljas. Review Det finns ett antal hybrider för närvarande är tillgängliga i Nordamerika. De omfamna Honda Civic, Honda Accord, Honda Insight, Toyota Prius och Mercury Mariner. Det finns dessutom Hybrid stadsjeepar ute - Ford Escape, den Lexas 400H och Toyota Highlander
Toyota Prius innehar 52% av hybridmarknaden med strax under 108.000 fordon.. Honda Civic är den efterföljande hetaste med 25.000 fordon.
Nu när konsumenterna hjälp för hybriderna har kommit, fordonstillverkare ökar tempot där de introducerar hybridmodeller. År 2006 Honda CR V SUV, Saturn Vue, Hyundai Accent, och Kia Rio lanseras som hybridmodeller. Under 2007 kommer vi att se Toyota Camry, Honda Fit, Mazda Tribute, Chevrolet Malibu och Nissan Altima; och 2008 kommer att se Ford Fusion och Mercury Millan erhållas som hybrider. Köpa och som en extra bonus i USA, konsumenter som köper en hybrid kommer att få en skattelättnad. Dessa köper bränsleceller bilar kommer att stå upp till $ 8000 i skattelättnader och de som köper olika bensin bilar som väger mindre än 8500 pounds få en $ 2.500 skattelättnad. Det är en trevlig trevlig överraskning! Omdömen Om vi ​​hade en kristal

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.