*   >> läser Utbildning artiklar >> health >> diseases conditions

Vissa sanningar om huvudlöss Infestation

kliande hårbotten, saker som flyttar mellan hårstrån, utslag och sår från huvudet gå så långt ner som i nacken - det är händer ned symptom på förekomsten av att kronan irritation känd som chef löss. De flesta av oss har gått igenom detta irriterande skede, särskilt under våra yngre år.
Dessa irriterande blodsugare har varit kända för att vara stöttepelarna på människohår som är det enda stället där de kan överleva, lägga ägg och slutligen multiplicera. Det spelar ingen roll om ditt hår är av utskrifts ad-smidig typ eller en som återspeglar vad många kallar bokstavligen som "bad hair day" -. Faktum är, vi alla benägna att huvudet löss hotell med sin långa främre ben, dessa små skadedjur fast vid din hårbotten så hårt att inget belopp av vatten eller typ av schampo lätt kan mjuka upp sitt grepp. De har kommit för att anpassa sig till ett människohuvud baserad livsstil under miljontals år som de har funnits.
I själva verket bevis existerar dokumentera förekomsten av huvudlöss på huvudet på mumier i det gamla Egypten. Dessa hår buggar hänga på din hårbotten som deras liv berodde på det, vilket faktiskt är fallet, eftersom de dör när ur håret området inom 48 timmar.
Huvudlöss är vanligast bland barn i åldrarna 4 och 11. Mest känsliga är aktiva och lekfulla barn som alltid är uppe. Med bara ett par på huvudet är aldrig en garanti för att ditt ärende är hanterbart eftersom dessa huvudlöss lever för att lägga mer än ett par hundra ägg. Så det borde inte komma som en överraskning att håret rymmer en hel koloni i en kort tid.
Barn natur att dela saker är inte begränsad till mat, leksaker och stygga små hemligheter. Utan dem vet, de lätt "dela" huvudlöss också, som svarar för att de är så utbredd. Det är bara en fråga om kort tid innan andra familjemedlemmar och vänner till dessa barn att inse att de också är löss bärare. Äter dessa små critters är inte alltid en viktig orsak till oro. Deras närvaro kan vara riktigt irriterande, men de är långt ifrån utgör någon allvarlig fara i form av kritiska sjukdomar. Hårbotten sår, utslag, och återkommande irritation är oftast allt som finns till den.
Tvärtemot vad de flesta tror, ​​huvudlöss kan inte och inte flyga. Detta beror på att de inte har vingar som annars skulle göra det möjligt för dem att hoppa från ett offrets huvud till en annan. Huvudlöss lyckas "resa" bara genom mänsklig kontakt, saker som kammar, hårborstar, och lånade kläder eller håraccessoarer där löss-angripna hår har lämnats av d

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.