*   >> läser Utbildning artiklar >> health >> diseases conditions

Hur man kan stoppa och behandla Blödning Gums

Vår munnen är porten till vår kropp. En sjukdom eller infektion i vårt matsmältningssystem kommer att återspeglas i våra tänder och tandkött. Matsmältningsbesvär och surhet kan orsaka dålig andedräkt i munnen. Därför är det första steget till försvar för vår kropp är att upprätthålla en god tandhygien. Nya studier har rapporterat att 80% av de vuxna har någon form av tandlossning, och blödande tandkött är helt klart ett symptom på det bakomliggande problemet.
När bakterier eller svampangrepp i munhålan och orsakar tandköttsinfektion, det finns inflammation av tandköttet, och de gradvis förvandlas till röd färg och börjar blöda. Blödande tandkött är vanligast hos vuxna, vilket är en indikation på sjukdom. Plötslig slag eller skada på munnen, tand plockning, kan tandtråd vara orsaken till blödningar i tandköttet.
Bakomliggande orsakerna till blödande tandkött
sjukdomar som tuggummi recession eller indragning och vanliga problem som pesten också orsakar blödande tandkött. Ibland, tuggummi blödning är ett symptom på sjukdom i blodets koagulering och andra problem som hemofili och leukemi. Om det finns en brist på vitamin C och K kan det leda till blödningar i tandköttet. Graviditet och hormonella förändringar hos kvinnor kan orsaka tandköttet blödning. Ibland, långvarig användning av läkemedel som acetylsalicylsyra och smärtstillande kan ge blödningar i tandköttet. Omdömen Best behandling för att förhindra tandköttet blödning är att upprätthålla god munhygien. Det är mycket nödvändigt att få det behandlas tidigast än att skjuta upp vårt besök i tandläkare. Om tandköttet är kvar att blöda under en längre tid, så tandköttet kan avta ge vika för infektionen att fästa roten av tänderna. Då behandlingen också kan inte vara mycket effektiv och det blir svårt att få tillbaka tandköttet till det ursprungliga läget.
Innan behandling ges, kommer tandläkaren ta reda på den bakomliggande orsaken till blödningar i tandköttet. Det kunde styras av antibiotika och andra läkemedel, vilka verkar på bakterier arresting infektionen. Gum smärta och domningar kan botas genom tandköttet gel som föreskrivs av tandläkaren. Kom ihåg att betala besök till tandläkaren två gånger i år och när tandkött börjar blöda det är en indikation på sjukdom som måste kontrolleras tidigast att upprätthålla friskt tandkött. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.