*   >> läser Utbildning artiklar >> health >> diseases conditions

Vet du om Hiatal?

Det är viktigt att personer som har en hiatushernia ta en lämplig diet packad med hjälp av rätt kost och full av ingredienser som inte irriterar eller upprörd deras tillstånd. En diafragmabråck kost är en som en person som behöver utveckla och fortsätta att hålla över hela sitt liv för att kunna lämpligt hantera sjukdomen. Trots detta är det lämpligt kost för folk som bor med denna situation helt enkelt inte bara om vad ett särskilt äter, men också hur de äter.
Första 1 bör veta om rätt matvanor för diafragmabråck är att du helt enkelt måste äta små måltider. Detta innebär vanligtvis i fem eller sex små måltider per dag, eller en speciell måltid varannan till tre timmar. Det är inte heller rekommenderas att äta en måltid lämplig strax före sänggåendet.
Diafragmabråck är vanligtvis en dysfunktion som framkommer i systemet när ett organ skjuter förbi muskel väggar som är ansvariga för att hålla detta organ på plats och inuti kroppen. Detta utsprång framträder inuti den övre delen i magen i bröstkorgen från en tår inne membranet. Det finns två stora grupper av diafragmabråck, är ett par esofagus bråck, som uppstår när det övre segmentet av magen skjuter genom hiatus permanent och vila bredvid för matstrupen. Den andra kallas glid bråck som orsakar mag-esofagus korsningen och en del på den övre delen av magen att glida upp genom uppehåll och i brösthålan. Äter diafragmabråck kan bli komplicerat helt enkelt eftersom många personer som har utvecklat det visar inga tecken på att ha sjukdomen, sedan senare på de börjar att stöta på tecken och symtom och vid denna tid har det mycket mer sannolikt att bli mycket allvarliga. Detta orsakas av halsbränna och gastroesofageal refluxsjukdom. Diafragmabråck uppvisar också symptom som överdriven hosta och svårigheter vid sväljning mat, extrem rapningar liksom hicka. Dessa symtom är särskilt långt mer smärtsamt för kvinnor upplever graviditet.
Om det bara inte upptäcks tidigt och behandlades därefter kan det växa till att bli mycket värre och börjar låta personen möter ännu mer skadliga symtom till exempel strangulated bråck som sker när komponenten i buken som skjuter ut genom membranet förlorar sin blodtillförsel och börjar dö. Detta ger outhärdlig obehag inne i bröstet och buken. Andra extrema symtom är illamående, förstoppning och oförmåga att skicka din gas. Alla dessa kan komma att vara plågsamma Omdömen Det finns vissa måltider som du borde försöka att sluta när företaget en diet för en hiatusbråck. D

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.