*   >> läser Utbildning artiklar >> hobby >> crafts

Hur man Vind ett garnnystan av Hand

Steg 1 Omdömen

Först om garnet redan rullade in någon annan form, vill du att rulla det så att du bara har en lång, lång sträng. Du kan lämna den i en prydlig hög om du vill; försöka hålla den organiserade och untangled så att du inte gör en enda röra för dig senare! Omdömen

Steg 2 Review

Nu tar i slutet av garnet och lägg den mellan pek- och långfinger . Righties, föreslår jag med vänster hand, och vice versa; lefties, använd din högra hand! Ta din andra hand (din dominanta en) och börja linda garnet runt både index och långfinger (göra det löst! Du bör kunna få bort det, och du vill inte att skära av cirkulationen antingen).

Steg 3 Omdömen

När du har en liten "band" av garn runt två fingrar, glida bort det och nu börjar att linda garn runt detta. Ändra riktningar varje gång på ett tag när du är slingrande. Det kan ta ett tag i början, men detta är ett effektivt sätt att avveckla ditt garn så att du inte behöver oroa dig för trassel när du arbetar Omdömen

Tips och varningar.
< li>

När linda garnet runt fingrarna, slå in den något löst. Du vill inte att skära av cirkulationen, och du fortfarande har att få det OFF fingrarna!

  • Inte bara hoppa över steg ett och försöka nysta en färdigköpta boll av garn som du går. Du kommer förmodligen trassla i något och måste börja om igen!

  • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.