*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Riktlinjer för bröllop Adviser

Gud verkligen utveckla äktenskap. Jag var den som föreställde gräsmattan var miljövänlig på det andra området. När vårt äktenskap skulle vara under min strategi, började jag att anförtro sig en annan man. Efter separation och skilsmässa, var min man kvar känsla klart inom. En annan man var en av de inbillade generera min livsstil fullständig. Tack och lov min man leddes till din tjänst. Han upptäckte att hoppas Skriften, och det var vårt äktenskap och hoppas på mitt svar. The Sacred Center började att arbeta för mig. Mästaren har smält mitt hjärta och Herrens acceptans jag förvarades. Vi har wed mer än ett par många vårt äktenskap med Mästaren och bättre. Låt inte ditt äktenskap, eller vad Gud har gjort för oss, kan han göra för dig. Ha alltid i åtanke att gräsmattan är miljövänlig om den leds. "

" Gud är så bra! Min man kommer hem! J `RMM följde honom i nästan fyra år. Med vissa problem, tredje gången en lockelse. Efter några flera veckors anslutning, jag på manchester internationella terminalen bredvid En vecka att gå tillbaka hem. Även om detta bara är verksamma i början, `Gud är inte. Jag har precis börjat!

"Jag vill presentera ära Gud för att återställa mitt äktenskap. Min man är hem för många veckor. Vid en faktor verkade det som om han var på väg ut, men Gud är sant. När han ger oss en garanti, Vi kan dra nytta av. Det varit en omfattande och obekväma, men jag skulle inte ha det på något annat sätt. Mästaren säger äktenskapet är verkligen värt allt. Jag vet att det fortfarande finns mycket att göra, men Gud är i ledningen. "

" Min man och jag börjar en ny livsstil. Jag var i effekt, Holiday Eva, när min man skall arbeta efter påbörjad produkter med våra barn och faktiskt var jag på hans område. Vi diskuterade . för tid han önskar hålla jag höll ansluter sig till den information som Gud är i ledningen "(Ohio)" Commit din väg till Herrens försäkran på honom och han kommer att göra detta... Han kommer att göra din rättfärdighet lysa som början, riktigheten av din sak som middagssolen. " Psaltaren 37: 5 "Tre flera veckor sedan, min partner att komma tillbaka innan du börjar verkligen gillar alls, genom att acceptera Gud och be om bevis Äktenskapet har gått från att vara en som min partner vägrade att diskutera eller få.. . kontakt med mig till faktorn som påbörjat återvänder av hemma varje dag Exklusiv, innan hans komma tillbaka, har Gud sänt mig på I0saiah 7: 7-9. Charlyne den dagen var "Vad händer när rapporten från din pa

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.