*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Synen på bröllop fotografi från en kryddat Pro

Jag har gjort detta en lång tid nu och en sak upphör aldrig att förvåna mig, alla har sin egen uppfattning om vad som är "rätt" i bröllopsfotografering. Omdömen

Fotografer kommer att säga att det är ett sätt att göra saker, och naturligtvis det är deras sätt. Bröllop planerare kommer att berätta för dig att de kommer att hålla fotografen i linje och arenor kommer att berätta för dig att de kommer att se till att fotografen använder alla de bästa platserna på deras egendom.

Ännu värre, kommer de otaliga tidningsartiklar och blogginlägg där ute lägga till mer förvirring till mixen. Omdömen

I slutändan, det finns inget rätt sätt att göra stora bröllop bilder. Det finns bara ditt Omdömen sätt. Ja, sa jag på ditt sätt.

Du kan fråga, "Ja, jag har aldrig gjort det här förut så hur vet jag ens vad min väg är?"

Svaret? Det handlar om känsla. Emotion är nyckeln, eftersom det är i de flesta andra aspekter av planering och genomförande av ett bröllop. Vill du ha en plats som är romantisk eller meningsfullt för dig. Du vill ha mat som du älskar, musik som gör dig lycklig, blommor som är vackra och en kaka som är läcker och spektakulära.

Med bröllopsfotografering, är det inte annorlunda. Du vill sluta med en fotograf som kan producera bilder som rör dig när du först ser dem, och det innebär att tårar inte rörelse mot en telefon att klaga. Du vill också ha en fotograf som kommer inte
få dig att känna hur du inte vill känna på din bröllopsdag. Känsla forcerat, kritiserade, förolämpade, såg ner på, oviktigt eller någon annan negativ känsla är inte något du vill ha på din dag.

I stort bröllop fotograf bör kunna lära vem du är på kort tid och sedan använda sin erfarenhet /artisteri att fånga stora ögonblicken för dig. De ska inte behöva störa din dag att göra det heller bör du räkna med att aldrig höra eller se dem. En stor bröllopsfotograf bör veta när man ska gå in och styra åtgärder och när man ska hänga tillbaka till dokument uppskattande stunder.

I slutändan ditt beslut om vem att anställa skulle komma ner till känslan du får när du först såg din fotografens arbete, hur de gör du känner när du kommunicerar med dem och naturligtvis dessa dagar, om de passar inom din budget. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.