*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Gifta sig favörer för Winter Weddings

De kan också vill ge sina gäster bröllop gynnar som är relaterade till vintersäsongen. Dessa bröllop gynnar kan vara objekt som är relaterade till vintern eller semesterperioden beroende på preferenser paret. Denna artikel kommer att ge några idéer för bröllop gynnar som skulle vara lämpliga för vinterbröllop.

Par som gifta runt julen kan planera att införliva julen in i temat för bröllopet. Om så är fallet kommer de att ha en hel del alternativ för dem när det gäller bröllop gynnar. En mycket populär idé är att ge varje gäst en prydnad med namnen på bruden och brudgummen och bröllop daterar. Detta är en utmärkt idé för bröllop favör, eftersom det är inte bara något som gästerna kan använda, men det är också en personlig wedding favor som kommer att bidra till att säkerställa gunst kommer att förknippas med bröllopet och kommer att hjälpa gästerna att komma ihåg bröllopet ömt .

Tiny, konstgjorda julgranar är en annan stor idé för en festlig bröllop favör idé. Dessa små träd kan smyckas med bröllop klocka ornament eller hålls vanligt att låta gästerna att bestämma hur du vill visa favören själva. Alternativt paret vill ge var och en av gästerna ett par paket av frön för julgranar. Detta gör det möjligt varje gästerna att planera sina egna träd, om de så önskar.

Snöslungor kloten är ett annat exempel på en tjänst som skulle vara mycket lämpligt för en vinterbröllop. Snön kloten kan har en brud och en brudgum mitt i snö eller kan helt enkelt vara en vinterplats som paret finner tilltalande som skridskoåkare eller en bergplats. Denna typ av bröllop favör är sannolikt att uppskattas av dina gäster eftersom det inte är ett mycket vanligt bröllop favör så de flesta av dina gäster inte kommer förmodligen redan har en stor samling av likartade poster.

En annan idé för ett bröllop favör för ett bröllop under vintersäsongen är en miniatyr släde med namnet på bruden och brudgummen och datum för bröllopet målade på släden. Detta är en ganska söt dekoration som kan visas som en Knick knack eller användas som en prydnad på en julgran. Omdömen

Även föremål såsom glasunderlägg kan användas som gifta sig favörer för en vinterbröllop. Underlägg finns i en mängd olika storlekar, former och mönster. Här hittar du glasunderlägg formade som snöflingor eller presenterar vinterscener. Genom att välja dessa vinter themed designen en mycket praktisk bröllops favör blir omedelbart en som också är mycket lämpligt för temat eller säsongen a

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.