*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Bröllop gynnar Etiquette

Även om många av dessa regler inte är lika stel som andra typer av etikett är det viktigt att inse att det finns vissa allmänt vedertagna principer som är förknippade med distribution av bröllop gynnar. Dessa regler för etikett omfattar frågor som huruvida favörer är nödvändiga, även favörer bör ges till barn, hur gynnar ska fördelas och hur mycket som ska spenderas på bröllop gynnar. Denna artikel kommer att ta en titt på några av dessa etikettsregler och kommer förhoppningsvis att hjälpa läsaren att förstå lite mer om etikett involverade i att ge bröllop gynnar. Omdömen

Frågan om huruvida bröllop gynnar är nödvändiga är säkert en fråga många par har när de planerar sin bröllopsdag. Svaret på denna fråga är att bröllop gynnar inte absolut behövs, men de är verkligen förväntas. Detta innebär att du inte behöver ge bröllop gynnar men många av dina gäster kommer att vara beredda att ta emot en. Därför inte distribuera favörer rekommenderas inte. Detta beror på bröllop gynnar är ett sätt att tacka dina gäster för att komma till ditt bröllop och erbjuda dem ett minne för tillfället. Även om du kan säkert gå med varje gäst individuellt för att uttrycka dina tack för deras närvaro detta kanske inte är möjligt om du har en mycket stort bröllop. Du kan göra en insats för att besöka med varje gäst men kan helt enkelt slut på tid. Men om du ger bröllop gynnar dina gäster kommer att känna sin närvaro vid bröllopet var uppskattad.

Om du inklusive barn i din bröllopsceremonin och mottagning ska du definitivt fundera på att ge bröllop gynnar till barnen. Traditionellt skulle barn på ett bröllop få samma förmån som de vuxna. Dock kan vissa par väljer att ge barnen en tjänst som är mer åldersanpassade. Detta kan vara svårt att göra eftersom i de flesta fall gynnar endast är kvar på bordet. Om du bara har ett eller två barn i närvaro kan du helt enkelt placera favörer vid varje plats inställning och under mottagningen ta lite tid att besöka med barnen och ge dem mer åldersanpassade fördel utöver den som finns på sin plats inställning. Men om du planerar att ha ett stort antal barn i närvaro denna teknik kan skapa en betydande extra kostnad eftersom vart och ett av barnen kommer att få två favörer. I så fall kan du placera gynnar med placeringskort. Detta kommer att bidra till att säkerställa barnen är alla tar emot rätt bröllopfavör.

Ett annat bekymmer par ofta har när det gäller bröllop favör etikett är hur gynnar ska fördelas. Det enklaste och

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.