*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Fem mest kostsamma bröllop Woes

En brud och en brudgum bör veta hur man sparar pengar innan de bosätta sig. Uppleva glädjen i att gifta sig är en gång under en livstid händelse så vi behöver veta saker som kommer att driva vår uppmärksamhet på budgetering allvar.

  • Catering- Om du tror att du har en gästlistan mer än 100 personer, måste du börja tänka på att välja rätt matleverantör som erbjuder prisvärt paket, men kommer inte att äventyra kvaliteten på tjänsterna plus erbjudandet om olika bekvämligheter som du kan dra nytta. Ju fler människor att bjuda in, desto mer budget du behöver allokera. Det är mycket skamligt för ett par att uppleva en mardröm inte mer mat att erbjuda, eftersom listan över personer som deltog är vägen långt ifrån vad du förväntade dig. Det är viktigt att du måste nämna på din inbjudan de reserverade platserna så att det inte kommer att finnas några fria lastare att komma och förstöra din underbara dag.
  • P /V Foto och video Coverage- Detta är en av de dyraste erbjudanden på marknaden idag. Jag tror att upplevelsen av fotografen och filmare lägger mer pengar i din budget. Kvaliteten på tjänsten som de gör kommer att bestämmas av det paket som de erbjuder även för paret. Om fotografen och filmare just har börjat, är chansen att mängden service för ditt bröllop foto och video täckning kommer också att minska. Men detta kan äventyra allt. Du måste välja en väl erfaren person inom detta område och tror att om de har bra feedback till andra kunder. Välj ett foto och video täckning som erbjuder en hel del freebies från fotoalbum, till din personliga urval av bilder, redigeras och inte bara Raw Footage och ger särskild rabatt på pre-bröllops skott och erbjuder även presenning, gästbok material och mycket mer.

  • Wedding Dress (Bride /Groom /Brides Maid /Flower Girls) - Om du är i ett komplett paket, kommer beloppet bli riktigt dyrt. Det är bäst om du vet en bra lokal skrädderi som tillgodoser ett komplett paket som är billigare i stället för att köpa färdiga kläder. Men detta beror på parets budget om de fortfarande vill ta sitt sekundära sponsorernas klänningar eller inte.
  • Plats för händelse hyra en plats om det är en strand eller en trädgård bröllop är verkligen något paret bör besluta. Det enda sak om plats är att du kan använda den för ett antal timmar och om du överskrider, måste du betala mer. Det är bra om vigseln och mottagning är redan på samma ställe i stället för att betrakta det separat. Men som jag har sagt, kommer

    Page   <<       [1] [2] >>
  • Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.