*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Hur man korrekt adress bröllopinbjudan Envelopes

Vi har alla haft samma problem med att ta itu med bröllopinbjudningar - hur gör du ta itu med en ensamstående mamma? Vad sägs om styvfamilj? Här är alla de svar du behöver! - Och om jag saknar något, se till att lämna en kommentar och låt mig veta

Om du har en kvinnlig gäst som är singel och inte gift, du skulle ta som "Ms Sally Brown." Omdömen

Om du har en kvinnlig gäst som är skild, men fortfarande använder hennes namn som gift, skulle du ta itu med som "Mrs Sally Rose."

Om du har en kvinnlig gäst som frånskild och nu använder sin flicknamn, skulle ni vilja lösa henne som en enda kvinna. "Ms Sally Brown." Omdömen

Om du har en manlig gäst som är ogift, adress som "Mr Bobby Rose."

Om du har ett gift par, skulle du adress " Mr och Mrs Bobby Rose. "

Om du har ett gift par, men den kvinnliga höll sitt flicknamn, skulle ni vilja lösa som" Mrs Sally Brown & Mr. Bobby Rose. "Omdömen < p> Om du har ett ogift par som inte lever med varandra, ta itu med inbjudan till närmare vän. Adress henne som en enda kvinna. "Ms Sally Brown."

Om du har ett ogift par som lever med varandra, skulle ni vilja lösa både som enskilda människor, men du skulle göra så alfabetiskt efter efternamn. Så, när det gäller Sally och Bobby, skulle det vara "Ms. Sally Brown & Mr. Bobby Rose."

Om du har en samma kön par, adress alfabetiskt efter deras efternamn. "Ms Sally Brown & Ms Susan Smith." Omdömen

Barn? Barn under 18 år ingår inte på utsidan kuvertet. Barn över 18 år ska skickas sitt eget bröllop inbjudan, även om du redan skickar en till sina föräldrar och de bor hemma med dem.

Tips och tricks

* Använd alltid ditt bästa handstil - den adress som skrivs på kuvertet är det första de flesta människor kommer att läsa - nästa är avsändaradressen. Ta din tid och att det ser trevligt - och inte har din man-till-vara att göra det om hans handstil är autrotious * Kontrollera de adresser du har är korrekta - du vill inte en persons inbjuda att komma tillbaka med felaktig adress, och sedan deras vänner får en. Hur obekväma! Dubbelkolla adresserna på nätet om du är osäker * Skicka dem alla på en gång -. Annars någon kan få sin före någon annan och orsaka en uppståndelse över att inte bli inbjuden Omdömen!

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.