*   >> läser Utbildning artiklar >> holidays >> weddings

Pen Pal, Its All In The Definition

IWhen Jag tänker på ordet brevvän bilden som används för att komma att tänka på var, sitter vid mitt skrivbord i tredje klass och skriva till ett barn i ett annat land på begäran av min lärare. Bra idag, när man tänker på en penpal, det är en helt ny definition. Termen brevvän i dag, för de flesta vuxna ändå har ingenting att göra med en penna eller skriva ett brev. Det har dock allt att göra med Internet.
dag om du gör en sökning på sökmotorn Google använder ordet brevvän, hittar du det finns 4,990,000 webbsidor resultat och ytterligare 2,260,000 resultat för ordet penpal. Det inbegriper inte ens fraser som internationell penpal eller Internet penpal.
Ordet brevvän härstammar från en tid då vi inte har telekommunikation. Det fanns inga mobiltelefoner, textmeddelanden eller Internet. Det fanns en tid då det enda sättet att få ett meddelande till en annan person var att faktiskt ställa ner och skriva ett brev till dem. Träffa människor var annorlunda. Folk skulle fick sociala evenemang, humle, eller kryssning main dra att träffa någon av det motsatta könet. Dock har allt förändrats.
Nu någon har att göra är att logga in, skriv in ordet brevvän och med in blink of an eye, hitta miljontals webbplatser att gå och hitta en vän, älskare eller ens en själsfrände.
Var och en av de miljontals webbsidor bakom sökmotorerna är en ny möjlighet att träffa nya människor.
Kan du tänka dig att gå ut cruising hela natten i hopp om att hitta några speciella personen endast till midjan på kvällen och hamna ensam och tomhänt? Jag kunde väl inte nuförtiden. Möte någon i dag av Internet penpal är mycket enklare.
Saker verkar utvecklas och försöka att göra våra liv enklare. Saker som dating, det brukade vara, när du gick ut till social händelse av säsongen och träffat någon speciell, skulle du gå ut tillsammans på vad som kallades ett datum. Du minns dating, inte du? Väl i en ålder av Internet brevvän dess inte bara dejta längre det är, Internet dating. I teorin kan Internet Dejting vara en bra sak. Du kan söka efter och hitta en penpal plats, registrera och gå, fylla i en profil och svara på en massa kompatibilitetsfrågor. Sedan mer än sannolikt inom en mycket kort tid någon visar intresse för dig.
Det finns en dra tillbaka för att hitta någon hittills på nätet ändå. Du kan aldrig vara 100% säker på att den person du har träffat på nätet är verkligen vem och vad de säger sig vara.
Som med allt som är potentiellt bra, finns det också en mö

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.