*   >> läser Utbildning artiklar >> money >> marketing advertising

4 Populär Viral marknadsföring Techniques

Viral marknadsföring handlar om att ge bort något gratis tillsammans med din annons och inkludera dina kontaktuppgifter som e-post eller en länk till din webbplats. I gengäld för att hämta din gratis produkt, är dina besökare uppmanas att hänvisa sina vänner eller att passera din fria produkt tillsammans med sina egna kunder, framtidsutsikter, besökare och andra som en fribiljett. Detta är ett mycket snabbt sätt att multiplicera din marknadsföring utan extra kostnad och utan någon extra ansträngning från din part.Here är några populära sätt att viral marknadsföring:

  1. EbooksAllow dina besökare att ladda ner en e-bok för fri. Inkludera en anständig fyrfärg reklam för din produkt med länkar till din webbplats och /eller e-post. Be dina mottagare att dela kopior av denna ebook med sina egna besökare samt med vänner eller familj. För att utnyttja detta resultat, kan du erbjuda en rebrandable ebook och dela en procentandel av försäljningen med distributörer.
  2. SoftwareGive bort en rättegång eller lite version av programvaran till din webbplats besökare som en freebie. Glöm inte att inkludera reklam för din produkt med länkar till din webbplats och /eller e-post här. Berätta mottagarna att dela kopior av programvaran med sina egna besökare samt andra kontakter.
  3. TemplatesYou kan designa din egen webbplats eller andra mallar som inkluderar din egen marknadsföring information och ge bort dem som gratis nedladdningar eller som ett elektroniskt paket. Låt mottagarna att passera mallarna längs.
  4. ArticlesWrite artiklar om din produkt eller företag. Inkludera din webbplats och /eller kontaktuppgifter i resurs rutan och låta andra att publicera så länge de håller resurs rutan intakt. Människor kan använda din artikel på webbplatser, i eZines, nyhetsbrev och alla andra platser där en gång, kommer viral marknadsföring påskynda sprida information om ditt företag.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.