*   >> läser Utbildning artiklar >> money >> real estate

Toronto Real Estate - Vanliga frågor - Del 4

Jag orolig att plocka en opålitlig entreprenör, kan du rekommendera någon för mig snälla?
Definitivt! Oroa dig inte, kommer alla fastighetsmäklaren ger dig förslag på de flesta typer av entreprenörer. En lista har sammanställts under åren av företagens fastighetsmäklare förtroende och detta utgör en stor del av god fastighetsbranschen verksamhet. Alla entreprenörer och hantverkare har vanligen arbetade för mäklaren, hans /hennes vänner, familjemedlemmar och /eller kunder, och rekommenderas starkt. I vår egendom jag har en oavslutad källare som jag överväger hyra Finns det något stoppar mig , såsom staden eller kanadensiska regler hindrar mig från att göra detta?
Du vill kolla in lagen i detalj eftersom det finns många som reglerar montering status källare i GTA-området. Brandkåren har åberopat massor av brandföreskrifter för källare så att hyresgästerna är säkra, så många av de lagar som omger dessa. Din oavslutade källarutrymmet skulle inte kvalificera sig för eftermontering status. Det verkar som det finns ett antal källare hyrs ut i Toronto som också kommer inte upp till standard. Jag är inte säker som ansöker situationen. Om det någonsin var ett problem, kan du också ta reda på din förvåning att din hemförsäkring är inte längre giltig. Jag har nyligen betalat för en lägenhet, men är inte helt nöjd med mitt beslut. Måste jag använda en annan mäklaren att sälja bostadsrätt sedan att köpa något annat? En sak som jag lyckades att ta reda på är hypotekslåneinstitutens regler de inte har problem.
Det är inte normalt en god finansiell beslut att sälja din villa strax efter köpa it.In första hand bästa råd är att inte sälja din lägenhet för snart efter att du köpte den. Vi uppskattar att du inte är nöjd med din nya lägenhet, men det är verkligen inte en anständig idé att sälja den så snart efter att betala för det. Generellt bör du avstå från att sälja för minst 3 år för att producera en del eget kapital Om du vill köpa ett hus eller lägenhet samt sälja den du är i nu, kan samma agent agera å dina vägnar för båda transaktionerna. Du kan fortfarande hyra en agent, även om du har förvärvat lägenheten direkt från byggherren i första hand. Är det möjligt för villa boende att göra framställningar att återkalla den nuvarande ledningen från en lägenhet byggnad?
Till att börja med dig måste vara ägare och inte hyresgäster, men om de skyldigheter som bostadsrätt ledningen inte uppfylls, då naturligtvis har du rätt att ansöka om

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.