*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Att hantera förlusten av Information

Dataförlust är en sak som kan vara oerhört traumatiskt. Oavsett om det är ett företag med viktiga filer och dokument, eller en individ med värdefulla foton och videoklipp kan förlora data vara en oerhört traumatisk och stressande situation. Om du har på något sätt kunniga tuffa diskfel eller förlora information innan, kan det verkligen vara ett scenario precis där du får dig själv undrar vad de ska göra.
Oavsett vad du sker, bör du inte ångest ut eller låt scenariot få det bästa av dig. Även datorer är fantastiskt att ha och hårddiskar fungerar ganska bra för lagring, de är både maskiner och är dömda att misslyckas någon gång i tiden. Oavsett hur sofistikerade utmanande enheter får, kommer de aldrig att kunna helt hålla sig borta från kraschar eller strömavbrott.
I de flesta situationer, kan din information återvinnas, som normalt är goda nyheter. När din hårddisk 1st kraschar eller du märker att dina data saknas, är det bäst att genast ta den till en lokal specialist. Specialisten kommer förmodligen att vara i stånd att utvärdera din tuffa enheten, ta reda på vad problemet är, varefter du vet. Tillvägagångssättet Utvärderingen kan ta allt från en dag till ett par veckor, så du bör ofta förbereda dig själv för något.
När utmanande enhet har utvärderats, kommer de att gå över prissättningen med dig och låta dig veta vilka lösningar du kan ha. Vid denna punkt, kan du välja om du vill gå med deras erbjudande, eller hur du vill fortsätta. Upprätthålla tankar att detta kan vara ganska dyrt, trots att på denna punkt kan det kanske ganska mycket väl vara den enda chansen du har för att återställa dina data.
Smartaste sättet att hålla sig borta från dataräddning helt och hållet, är att skapa en säkerhetskopia av dina filer och hålla säkerhetskopiera dem. Leverantörer och människor som gör deras arbete med datorer bör ständigt tillbaka upp saker åtminstone när per dag. På så sätt, om din utmanande enhet inträffar att krascha eller om du förlorar alla dina data, kommer du att ha säkerhetskopiera filer välbehållna. Sedan, när som helst du tar din tuffa enheten till en specialist som ska återkrävas, har du filerna att upprätthålla på operativt. Även på denna punkt, kommer du att kunna välja oavsett om du vill ha den svåra enheten återhämtat sig, eller bara skrota den och få en helt ny en - som du har alla filer säkerhetskopieras och kunna använda.
Vid förlust av data eller svåra diskfel, måste du vanligtvis förbli lugn och vet att du kommer

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.