*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Utöka den med en CD Rom

Använda tekniska ålder på oss, datorer är mycket viktigare nu än de någonsin har varit tidigare. En hel del görs på bärbara eller stationära dator idag, från att betala räkningar till att tjäna sitt uppehälle. Därför är oerhört viktigt att data som du har på din bärbara eller stationära dator.
Bland de uppgifter som finns på din dator, kan du ha värdefulla fotografier och minnen som du inte skulle drömma om att förlora. Oavsett hur sofistikerade datorer får, kommer de ändå kraschar, eller stöter på andra svårigheter som kan leda till en förlust av data. Av den anledningen är mycket viktigt en säkerhetskopia av dina data.
Även om det finns många metoder som du kan gå om att säkerhetskopiera din information, är ett cd-rom i särklass enklaste och snabbt blir förmodligen den mest populära också. Liksom andra strategier för backup, CD-ROM inte har det är fel, men det har fler fördelar att erbjuda dig än nackdelar.
En av de största uppgifter om CD-rom säkerhetskopior är det faktum att skivan sannolikt kommer att lagras på CD-skivor. Den vanliga CD-R dataskiva kan hålla så mycket som 700 MB data, vilket kan vara en massa filer. Du kommer att kunna lagra bilder, dokument, program, program och praktiskt taget något annat som du kan tänka på en CD -. Såsom hela mappar som kan vara full av filer och data
För dem som använder CD -RW media, som också kallas återskrivbara skivor, kommer du att kunna fortsätta lägga till information tills skivan är full. Du kommer att kunna också på nytt skriva mer än befintliga data på dessa skivor också, vilket gör dem idealiska för alla som konsekvent uppdatera dokument som de behöver för att hålla fast vid.
Om du arbetar med standard CD-R Data diskar, kommer du inte har möjlighet att lägga till extra information till dem. När du har lagt till information och fakta till din hårddisk, det är det. Detta kan vara ett fantastiskt alternativ om du vill behålla data som är, och vet utan skuggan av ett tvivel om att det faktiskt kommer att backas upp när du behöver det.
Med andelen CD brännare och CD-skivor blir så låg kostnad i dessa dagar, kan vem som helst har råd med dem. De inte kostnader i närheten lika mycket som de gjorde år sedan, det är därför de är så vanliga i samband med att säkerhetskopiera din information. Om du äger en nyare dator, är chansen att en CD-brännare ingick i den. När du har en äldre dator, kan du köpa en CD-brännare och några skivor för något av absolut ingenting.
Idealet om at

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.