*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Vad & amp; # 039;? S bästa fotoredigeringsprogram

Vem gör den bästa fotoredigeringsprogram? Grafiska designers kommer att berätta att det är Adobe, vars PhotoShop är branschstandard för bildredigering och manipulation. Men PhotoShop är dyrt, och sin svit av verktyg kan vara överväldigande för dem som bara behöver beskära och skriva ut digitala bilder. Lyckligtvis finns det ett komplett utbud av fotoprogram för alla nivåer av expertis, inklusive program för att organisera din bildsamling.
Fotoredigeringsprogram som medföljde digitalkameror är ibland bara användbar för att flytta bilder till din dator. Ett steg upp i medföljande fotoprogram kan ge mycket grundläggande redigering och organisera verktyg. Hursomhelst, om du vill göra något mer än grundläggande färgkorrigering och filöverföringar, bör du leta efter ett program som är byggd för att möta dina behov.
Bild Manipulation Om du behöver en omfattande beskärning, bild reparation och kontrast och färgjusteringar, Välj fotoredigeringsprogram som innehåller redigeringsfunktioner. Dessa kan vara mycket engagerade och svårt för en nybörjare att bemästra, men vad du förlorar i användarvänlighet, får du i exakt kontroll. Omdömen Allvarliga bildredigeringsprogram bör leta efter fotoprogram med beskärning, färgkorrigering, specialeffekter filter och bildformatkonvertering. Adobe Photoshop är det bästa fotoredigeringsprogram för yrkesmässig användning eftersom det är ett brett stöd av tryckerier och designbyråer. Det ger exakt kontroll över varje aspekt av en bild, men det precisionen kommer med en professionell nivå prislapp, och nybörjare kan finna sig skrämmas av sitt breda utbud av verktyg.
Om du inte behöver så mycket kontroll, leta efter enklare fotoredigeringsprogram som innehåller beskärning, färgjustering och förmågan att skapa JPEG-bilder, vilket är det bästa formatet för att publicera högkvalitativa foton på webben. Vissa program för fotoredigering levereras med specialiserade verktyg för att optimera grafik för webben och funktioner som skapar knappar och automatiskt generera HTML. Detta är också den bästa fotoredigeringsprogram för att återställa äldre fotografier, men du behöver en scanner för att konvertera utskrifter till digitala bilder.
Om du har en high-end digital kamera, vara säker på att programmet du väljer erbjuder stöd för okomprimerade RAW-format. Du kan inte skriva ut eller publicera dessa bilder utan att först använda fotoredigeringsprogram för att omvandla dem till JPEG-format.
Jag bor för att måla Vincent v

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.