*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Metoder för Hard Drive Recovery

Hårddisk återhämtning kan vara en stressande utsikter. Om du använder en backup-mjukvara, är din data recovery enkel. Om du inte gör regelbundna säkerhetskopior, men måste du hoppa genom ringar för att återställa dina data. Review Använd Backup Software Den första och bästa försvarslinjen mot hårddiskfel är att köra regelbundna säkerhetskopior. Om du använder programvara för säkerhetskopiering, är allt du behöver göra för att mata in din backup källa och kanske installera program för säkerhetskopiering om din hårddisk går sönder helt. Med det gjort, kan du återställa dina data med ett par klick på musen. Om du inte använder programvara för säkerhetskopiering, du tittar på en dyr och potentiellt misslyckade process att försöka få dina data tillbaka. Om du värdesätter dina data, en liten investering i programvara för säkerhetskopiering och en extern hårddisk är det bästa skyddet som finns.
Använda Data Recovery Software Data Recovery programvara som kanske kan hjälpa dig att återskapa innehållet på din hårddisk. Problemet med data återvinning programvara är att du inte kan berätta innan du köper den hur mycket data det faktiskt kommer att kunna återhämta sig, så att du kan finna att kostnaden inte är värt om det inte kan spara en viktig fil.
Data Recovery programvara har också en tendens att återställa filer i udda bitar. Dessa kan innehålla en hel del ovidkommande text eller kod eftersom filen blir förvrängd. Du kanske upptäcker att återskapade filer är inte användbara. Men om din hårddisk kraschar och du inte har råd professionella tjänster kan data återvinning programvara är det enda som står mellan dig och förlora dessa data för evigt.
Professional Services Om pengar är inget objekt eller de filer du behöver återställa är av avgörande betydelse, kanske du vill vända sig till professionella tjänster för att återställa hårddisken data. Professionella tjänster kan vara ganska dyra, lätt passerar $ 2,000 tröskeln, men de erbjuder den bästa chansen att återställa viktiga data i händelse av att du har en dödlig hårddisk kollaps. Professionella Data Recovery Services är typiskt kunna återställa filer som data återvinning programvara missade, och är ibland det enda alternativet för att få dessa viktiga filer återställas.
När Hard Drive Recovery misslyckas Laptop hårddisk dataräddning och datorns hårddisk dataräddning är lättast när du av misstag raderar en fil eller när du formaterar en partition. Uppgifterna är fortfarande kvar, och det k

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.