*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Vackra tips för att rengöra en bärbar dator Screen

Även om din bärbara dator har en laptop skärmskydd, måste den fortfarande rengöras, så att du kan söka efter metoder för att rengöra en laptop skärm. Du kan köpa kommersiella produkter eller titta i skåpen hemma för allt du behöver.
Rengöringsduk välja rätt typ av trasa för att rengöra en laptop skärm är viktigt eftersom du inte vill oavsiktligt repa skärmen med styva fibrer. Använd en all-bomullsväv, såsom en bit av T-shirt eller en strumpa för att rengöra ytan på den bärbara skärmen. Använd aldrig knaster, fibermaterial som en vävnad, tvättlapp eller sweatshirtmaterial. Fibrerna i dessa typer av material kommer att sätta små repor på skärmen. Du kan också köpa kommersiella rengöringsdukar som är luddfria och ibland blötläggning i rengöringslösning redan.
Rengöringsmedel Du kan använda flera olika typer av rengöringsmedel, men det mest effektiva är isopropylalkohol. Detta innehåller i allmänhet 91% alkohol. Det är perfekt för rengöring av bärbara datorskärmen eftersom det avdunstar nästan omedelbart. Blanda en del isopropyl och en del vatten för en blandning som kan hantera damm, smuts, fingeravtryck och fläckar. En annan effektiv renare är vinäger. Använd /del vattenlösning del ättika att bli av med smuts och grime. Använd alltid destillerat vatten med rengöringsmedel för en bärbar dator, som vanligt kranvatten innehåller mineraler som kan lämna bestående märken.
Cleaning Kit Det finns kommersiellt tillgängliga kit för rengöring av bärbara datorer och datorer i allmänhet. Dessa kit kommer i allmänhet med en microbrush, duk och rengöringssprit. Innehållet är nästan identiska med vad du kan samla själv hemma. Reningsprocessen är också densamma, vare sig med hemlagad rengöringsmedel eller ett kommersiellt kit.
Hur att rengöra en laptop skärm Omdömen
  1. Använd torr, mjuk trasa för att torka av skärmen för att bli av med löst damm och smuts. Omdömen
  2. Gör rengöringsblandningen och hålla den i en liten behållare i närheten. Omdömen
  3. Blötlägg en annan trasa i rengöringsblandningen, sedan vrida ut den helt. Det bör vara fuktig men inte blöt. Omdömen
  4. Torka skärmen försiktigt ned i långa rörelser snarare än hårda cirklar. Omdömen
  5. Torka skärmen med en torr trasa.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.