*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Tips för att köpa Universal Externt Laptop Battery

Det är sant att hand om din laptop batteri är en prioritering som den mobila utrustningen kommer att vara värdelösa med ett defekt batteri i den. Det finns ett behov av att se till att det fungerar, för att inte hindra bekväm användning av din bärbara dator. Väl hand om din bärbara dator kräver lagring vid måttlig temperatur som varken är för varmt eller för kallt. Den bärbara datorn batteri slut på ström när det är kallt och inte ladda ner snabbt när varm. Du måste ladda batteriet ofta för att se till att det är fullt fungerande. Gratis med Order BCI, flygplan, golfbilar, båtar, fritidsfordon, Solar Laddare thebatteryminder.com Passerar en universell laptop batteri kan du arbeta på olika modeller, varumärken och enheter. Det finns en mängd olika alternativ som finns i datorbutiker och de flesta nätbutiker. Men du vet vilken typ av universell batteri att köpa din bärbara dator?

Ett problem med bärbara batterier finns risk för explosion. Det händer sällan, men det händer och ingen kunde vara i riskzonen när du använder dålig kvalitet batteri för din bärbara dator. Observera att litiumjon bärbara batterier, som vanligen används på marknaden kan explodera på grund av dess innehåll av koboltoxid. Det kan anses också köra genom valet av en bärbar dator som är mindre, såsom ultraportabla bärbara datorer eller lätt. De har mindre LCD och förbrukar mindre energi. Den har en hårddisk som aktiveras endast 4200 rpm, vilket förbrukar mindre energi än 5400 rpm. Detta gör den bärbara datorn batteriet laddas ur långsammare.

Universella användningsområden bärbara batterier finns i olika typer beroende på storleken på din bärbara dator. En vän köpte ett nickelmetallhydridbatteri laptopbatteri lämplig för små bärbara. Jag vill köpa en, men jag rekommenderades att det inte är lämpligt för min laptop som är 16 inches. Den mest lämpliga är ED369 batteriet är bäst för bärbara datorer som är 13 inches eller större i storlek och när du använder ett stort antal externa enheter som kräver mer energi. Detta batteri ger 2 till 3 timmar av makt under normala förhållanden. Anslut bara nätadaptern från den bärbara datorn och är klar för användning. När du köper ett batteri till din bärbara dator i åtanke storleken på din dator och den genomsnittliga energiförbrukningen. Du kan välja mellan rörlig utspänning. Spänning 16 och 19 V DC-försörjningen är tillräcklig för de flesta bärbara datorer.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.