*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Mobiltelefon att Smartphone till dator Evolution

Technology idag jämfört med teknik för några decennier sedan har blivit mer integrerat i vårt dagliga liv. Jag sade detta eftersom som jag observerar kan äga framsteg och mina länder utvecklas. Ett exempel på hur tekniken evolve var MOBILTELEFON. När jag just har börjat efter examen mobiltelefon var bara kommer in i våra liv då, var de fortfarande skrymmande och stora, sedan kom den trådlösa typ de blir små och mer användarvänligt men ändå är de inte i en nivå som det var i dag jämför då.
Idag smart telefon kan användas till nästan vad som helst i vår dagliga verksamhet, såsom överföring av pengar, online-betalning, biljett, webbsurfning, titta på video, spårningsenhet och etc. Den fungerar också en som person locator, då en person kan gå igenom sin dagliga verksamhet utan dessa enheter. Det är fortfarande för lyx. Men nu bara ett decennium har passerat och mobiltelefonen har utvecklas till något mycket-mycket praktiskt. nästan alla människor i varje land har en eller annan typ, beroende på vilka tjänster och modeller som finns tillgängliga för denna region. Review Också nästan alla mobila enheter har flera inslag i dem, de är inte bara för sms eller ringa, men har utvecklas till mycket mer mycket användbar applikation för affärs-, finans, personlig hälsa, hobby, och en hel del andra intressen. Priset har också gått ned från 5 till 10 år sedan där det brukade kosta en hel del för en enkel mobiltelefon. Även nu för tiden, kan man köpa telefonkort kit från nästan vilken plats som helst i varje land. Review Även telefonens design har kommit en lång väg från tidig skrymmande typ täckförändringen, antennen var plats på insidan, med hjälp av en enda nyckel för att navigera hela menyn till att spela musik och titta på video med större minneskapacitet, har spel också utvecklas från svartvitt till full färgade funktion spel skriver precis vad som finns på en dator och även använder olika typer anslutning. Från GSM, GPRS till 3G.
Senaste inom mobil teknik innovation är pekskärmen navigering, som använder fingret för att välja menyn, funktion och funktion. Användningen om knapp för att navigera telefonen håller sakta på att lägga undan steg för steg, eftersom nya modellen kommer från olika tillverkare, som försöker överträffa varandra att ha en bit av kakan i den smarta telefonen marknaden som har vuxit en hel del i denna senaste åren. Även smartphone kan nu ansluta till Internet via webbabonnemang eller via Wi-Fi, som har blivit en standard i alla smartp

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.