*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Xbox 360 är inte bara en Gaming Console

Xbox 360, en av de mest efterlängtade releaser 2005 är efterföljaren till den ursprungliga Xbox spelkonsol. Xbox 360 har tagit spelvärlden till helt ny nivå. Enkelt uttryckt, Xbox 360 är mer än bara ett spelsystem i stället, det är helt integrerad, Internet aktiverat underhållning enhet som tilltalar spel i alla åldrar och med varierande kompetensnivåer. Omdömen

Precis som ordspråket "Den bästa saker kommer i små paket ", är Xbox 360 en mindre version av den ursprungliga Xbox. Trots att mindre i storlek, är Xbox 360 packad med kraftfulla funktioner. Om du äger en HDTV då du kommer att vara i vördnad av kvaliteten på grafiken och dess förmåga att stödja denna vindrutan format. Icke desto mindre, Xbox 360 fungerar även bra på en TV som inte stöder HD. Xbox 360 levereras med 10 MB inbyggt RAM och ett ATI-grafikprocessor. Detta gör det möjligt för spelkonsol att skapa så många som 5 miljarder trianglar (per sekund), vilket, vilket innebär att du den ultimata grafik tydlighet och kvalitet.

Med en inbyggd 12x Dual Layer DVD-ROM, Xbox 360 ger dig möjlighet att spela både Xbox 360-spel och vanliga DVD-skivor. Spelkonsol också stöder surroundljud därmed ger dig erfarenhet av en hemmabio.

För att lagra spel och andra multimedia, kan du investera i en extern 20GB hårddisk. Detta kommer också att möjliggöra funktionen av bakåtkompatibilitet på din Xbox 360 vilket innebär att du kommer att kunna spela ursprungliga Xbox-spel på Xbox 360. Omdömen

Xbox 360 har också en Ethernet-port som är inbyggd i enheten. Detta låter användare få tillgång till Xbox Live via sina bredbandsanslutningar. Xbox Live ger dig möjlighet att få på Internet och spela med människor över hela världen, video och /eller röstchatt och handla fler godbitar för din spelkonsol. För att ladda upp bilder, musik och filmer, är USB 2.0-port särskilt användbart. Alla dessa funktioner gör strömmande digitala filer en hel del enkelt och roligt.

Allt som allt, Xbox 360 är en spelkonsol som är full av överraskningar. Det finns något i det för alla. Det är en gadget som hela familjen kommer att älska. Även pappor och mammor kan använda funktioner som video och musik streaming, fildelning och hemmabioupplevelse, kan barnen njuta av världen av spel som Xbox 360 ger till dem.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.