*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Day Trading Computer System And Ram

Trading datorer kräver hållbarhet, snabbhet och effektivitet på nivåer som inte kan uppnås på standard kontor eller hemutrustning. Lösningen att finna en dag näringsidkare datorsystem ligger inte i att köpa den bästa maskinen, men de bästa delarna. Att hitta högsta kvalitet moderkort, processorer, och de flesta RAM kan bidra till att skapa en dator för näringsidkare som bokstavligen har den högsta graden av resurser tillgängliga.

RAM är en komponent i en aktiehandel dator som typiskt antingen fungerar eller inte. RAM-chips kan bränna ut i ett pulsslag och så att hitta en hög kvalitet tillverkare med ett välrenommerat varumärke är alltid rekommenderas en dag handel datorsystem.

Bortsett från pålitliga modeller, du kommer att vilja få den snabbaste RAM tillgängligt för en dag näringsidkare datorsystem. I modern moderkort arkitektur, det finns en design som kallas Triple Channel RAM som är nödvändig för användning i vilken dator som helst för handlare. En dag näringsidkare datasystem kan utnyttja denna teknik för att skapa den snabbaste kapacitet runt. I grund och botten är Triple Channel RAM som syftar till att teoretiskt tredubbla topp bandbredd över kanalsystem (som är super förenklad tech prata för "det är riktigt, riktigt snabbt").

En dator för näringsidkare behöver kapaciteten förutom hastighet, och att veta hur mycket RAM-minne du behöver kan göra en stor skillnad i din maskinens prestanda. Den hake minsta kapacitet du behöver är 3GB. Detta är standard utrymme som krävs för Windows 7 64-bit, plus några grundläggande program, och att vara helt ärlig, det är inte alls tillräckligt för en aktiehandel dator. Detta utrymme kommer att vara ganska begränsad, vilket kommer att handla datorers kapacitet när man kör på en sådan begränsad RAM. Använda 6GB till 12 GB RAM är en mer lämplig tilldelning för en aktiehandel dator med 6 GB är det självklara låga slutet, och 12GB är ett virtuellt oändliga rymden för att köra alla program du behöver.

Trading datorer och dag näringsidkare datorsystem måste köra på löjliga hastigheter medan du håller massor av information för att vara effektiva. Inte så hemlighetsfull sätt att omfatta båda dessa funktioner är att se till att du väljer en kvalitet RAM-chip från ett välrenommerat varumärke för alla eventuella aktiehandel datorer. Med hjälp av en generisk varumärke, eller ännu värre, en som inte ger ett varumärke alls kan både stava problem. GSkill, Crucial och Mushkin är alla utmärkta

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.