*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Intressanta spel Available

De flesta hardcore gamers inte särskilt mycket kategorin "nedladdningsbara spel", främst på grund av missuppfattningen att dessa spel är strikt för casual publiken. Bortsett från några mycket väl utformade pusselspel, de flesta nedladdningsbara som tenderar att involvera själlös upprepning av uppgifter med någon märkbar slut i sikte. Även folk som bara spelar sportspel leta efter något lite mer djupgående än så. Missuppfattningen börjar avta, men eftersom fler och fler spel blir tillgänglig för nedladdning, med ett stort antal av dem är av hög kvalitet fungerar trots de låga produktionsvärden.

Runic Games "Torchlight" är förmodligen en av de bästa exemplen. Har beskrivits av många som den lättare, med glimten i ögat version av Blizzards "Diablo" -serien, tonen och stilen i spelet har bara den minsta bit av kinden till det, i stället för den allvarliga tyngd atmosfär av "Diablo." Hur kunde det inte när mer än ett fåtal individer bakom utvecklingen och utformningen av Fackeltåg var också en del av samma team som förde multiplayer action-RPG hit till liv. Den bygger främst på enkla kontroller, vilket gör att spelarna att få tillgång till en myriad av kompetens fördelade mellan tre inbyggda teckenklasser. Som en extra förmån, fläkt skapat innehåll stöddes också av Runic Games så att spelarna kan få chansen att slänga i en mängd olika mods att justera ett befintligt innehåll eller bara lägga till nya fängelsehålor och teckenklasser.

Samtidigt finns det en handfull gratis nedladdningsbara spel från en av Enterbrain många speldesign sviter. "Vakant himmel, vol. 1: Stridigheter "är en episk uppdelad i tre delar, medan" Visions & Voices "ger en distinkt känsla av skräck och mystik till traditionella RPG story och gameplay. Dessa spel är gjorda av ett antal spelare utanför Japan som faktiskt har skapat sina egna snurrar på RPG genren. Naturligtvis hjälper det mycket att RPG Maker XP och RPG Maker VX nu görs tillgängliga på engelska. Det finns dock fortfarande hundratals potentiellt imponerande projekt där ute som inte enbart ägnar sig åt RPG fästet.

Om du någonsin har spelat de populära "Plants vs Zombies", då ska du veta att det är enkelt gameplay gör det extremt beroendeframkallande. I själva verket är det förmodligen en av de bästa spelen som hittills som inte behöver grafik vara roligt. Plus, antalet lägen tillför replay värde till ett redan underhållande tidsfördriv. Det kan vara en enkel peka-och-klicka förfarande, men det uppm

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.