*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Net - Greatest Sharing Portal

Allt som är gott kommer från Gud och bestrider detta liknas vid en djävul försöker förvirra vila men fortfarande goda segrar över dåliga. Att Gud är överallt som etern är till internet. Det är svårt att förklara tillvaron, men det du njuter av vad som delad frågar inte hur det ges. Du godkänner bara för att det är bra för dig.

Internet öppnade den största utvecklingen av delning, dela vad som är möjligt och omöjligt att tänka på. Tja, uppfinningar kommer från Gud - all kunskap däri och om du gräva i förklaringar kommer du att hamna i mörkret. Ändå är internet den största uppfinningen genom tiderna.

Var glada människor för alla bördor från uppgifter minskat och alla är nu medveten om den stora hjälp som erbjuds av det. Nästan alla nås till dig glädje och lätthet. Det ger dig mer tid att ägna sig åt andra saker för lyxen av tid överstiger.

Bara touch av fingret ger dig hela världen. World wide web öppnar för dina ögon att festa ibland påminna sig själv att det är verkligen en Gud. Du börjar nu inse att det finns människor som är villiga att dela på ett sätt som passar från banor i sinnet.

Andra hävdar att internet är ett verk av djävulen och förklädd som tecken på undergång. Hur kan de säga undergång när i själva verket de får sin falska tro från skrifter Pretenders. Allt kan skrivas om eftersom det kommer från sinnet. Den kommer från vad någon tror och delar det att anstår ärlighet som beviljas. När någon lägger något i pappers börjar arbetet i sinnet. Som de säger, är sinne Gud. Förvirrande, eller hur? Men här är vi varelser av olika nivå av förståelse som gör en färgglad ingripande.

Om att tänka på den ljusare sidan sprider ljus sedan ingenting pussel dig. Kunskap är makt och det kommer från kollektiv information. Diverse det kan tyckas, men bidrar till att utmana sinnet att avsluta vad som är rätt och bra. Och om det är bra, det är uppifrån.

När detta skrivs verkar det filosofiskt men det stannar. Vad du får just nu ut från internet - World Wide Web är Guds kraft. Kollektiv information medför den största makten på jorden och överlämnade på oss som den största gåvan. Därifrån börjar vi bygga vår egen kraft. Därifrån lagt guldkant på tillvaron blir uppenbar. Därifrån vet vi att kärleken finns bland de många.

Men den största av dem alla är att DELA nu definieras tydligt.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.