*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Hur vet jag om jag har ett virus på min dator?

Det finns några sätt att märka att du har ett virus. Alla datorer "nörd" skulle lätt veta om din dator har ett virus eller inte genom att bara använda det för några minuter. Några tecken på att din dator kan innehålla ett virus när datorn går långsamt. När du klickar på en ikon för att öppna en mapp och det tar en minut eller två för att öppna. Det skulle vara den första signera din dator har ett virus. Ett annat enkelt tecken som eventuellt skulle betyda att du har ett virus på datorn är om du har en snabb internetuppkoppling och du öppnar en webbläsare och det tar alltid att bara komma till på din startsida.

Även andra välkända sjunger din dator är infekterad är när du ser popups kommer upp utan att du klickar något. Det finns några sätt du kan behandla din infekterad dator men här är det jag gillar mest, och enligt min åsikt fungerar bäst. Det första steget du vill ta är att installera ett antivirusprogram på datorn (om du inte redan har ett). Om du inte vet var du kan få en, det är en webbplats med en fri antivirusthat fungerar bra. avast.com Ladda ner det och installera och aktivera den med aktiveringsnyckeln de skickar till din e-post när du registrerar dig på webbplatsen. Då måste du starta om datorn. När du har gjort allt det, öppna upp programmet och göra en fullständig genomsökning av systemet att ta bort alla infekterade filer eller lagra dem i virus bröstet för karantän. När skanningen är klar kan du prova att använda ditt system och se om det finns förbättringar. Har thepopups slutat visas? Gör mappar öppnar snabbare. Vad du kommer antagligen behöva göra är att skanna systemet och om igen tills skannern visar ingen mer infekterade filer.

Om viruset är mycket stark och du kan inte verkar bli av med viruset genom användning av metoden ovan kanske du vill göra en systemåterställning. Observera att dina nuvarande filer som lades på datorn efter systemåterställningspunkt fastställdes, kommer att gå förlorade. Om efter att ha gjort det systemåterställningen du har ingen lycka i att bli av med infektionen kommer du förmodligen vill ringa en expert som har dyra program som kommer att bli av med problemet utan att förlora någon av dina filer. Om du inte vet vilken expert för att kalla Jag kan rekommendera en till dig. Om du bor i USA i Kalifornien i Sacramento länet finns det en riktigt bra och ärlig expert som är en mycket god vän till mig som har fasta hundratals datorer innan. Här är en länk till hans hemsida. Om inget av ova

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.