*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Offline Caching: en webbapplikation du skulle älska att Have

Vad skulle vara höjden av din glädje, när du kommer att veta att du kan läsa din favoritbok artikeln även om när du inte är ansluten? Detta är möjligt med offline caching webbapplikation. Review, en webbapplikation är en dator program som nås via internet. Dessa webbläsare applikationer kräver väldigt lite diskutrymme. En offline caching är en webbaserad applikation som gör det möjligt för en person att arbeta på internet samtidigt som den är offline.
Vi vet alla att nätverket är en viktig komponent i varje webbapplikation. Du behöver ett nätverk för att lokalisera webbtjänster; för nedladdning JavaScript, CSS och HTML-källfiler och tillhörande resurser. Men nu offline webbapplikationer finns tillgängliga för att hjälpa dig. Även om ordet är en motsägelse i sig ännu sant eftersom hur kan vi använda en webbapplikation samtidigt som den är offline? Du kan inte ladda ner när du är offline, men du kan när du är online och det så Offline caching fungerar.
Offline cachning fungerar bra för webbsidor. Detta är en metod för cachning filer och mappar lokalt för användare med bärbara datorer. Denna ansökan är i allmänhet inaktiverat på stationära datorer och aktiverad på bärbara datorer med gruppolicyinställningar. Offline cachning av webbsidor och mappar kan skapa problem om du delar dator med andra användare eftersom denna ansökan är enligt datorn inte per användare. Synkroniseringen av offlinefiler görs, inte med tanke på vem som är inloggad på, men du kan göra en offline mapp på datorn, och det kommer inte att påverka på resultatet för andra system.
Man bör komma ihåg alltid att om du är att använda offlinemappar sedan undvika flera inloggningssessioner eftersom när allt du loggar in, är en hel del data som lagras och ändrade lokalt och sedan kopieras till servern. Så, med flera sessioner finns det alltid svårt att avgöra, vilken fil du vill behålla. Var försiktig och hålla reda på var dina data är och vart den ska gå bort.
Det är en viktig punkt att tänka på att om en enda resurs som anges i cacheminnet manifestfil misslyckas att ladda ner ordentligt sedan hela proceduren av caching din offline webbapplikation kommer inte att lyckas. I detta tillstånd webbläsare kommer att ge theerror med någon indikation på vad själva problemet är. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.