*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Överklockning din CPU till The Extreme

Ibland vi alla använder våra datorer för att spela datorspel, men moderna spel är för mycket förväg att de inte köras på vår vanliga processorer, kräver de högre konfiguration. Dessa maskiner kommer att kosta oss mycket hög och ibland dyr många av oss. Överklockning din CPU till det yttersta är den bästa bok av James Scholes, som löser detta problem på mycket låg kostnad. Process i den här boken kommer att stärka upp processorns prestanda natten.
Denna teknik kommer att spara en stor summa pengar som alla satsar på dyr hårdvara för bästa prestanda. Hemligheter i den här boken kommer att leda din vanliga dator till de extrema spelplattformar. Det enda vi behöver göra är att följa just de exakta stegen. Alla måste vara undrar att hur denna magi är möjligt. Här kommer jag att berätta för er, allt detta sker genom att ändra eller bara justera din CPU konfigurationer. Alla CPU tillhör en familj, den enda skillnaden att de har som leder till bättre prestanda är maskinvaruinställningarna.
Boken avslöjar hur du också kan göra skillnad i din dators liv och få den önskade prestanda. Oavsett du är en hårdvaru expert eller bara en låg man för denna typ av process, är denna bok skriven på ett mycket enkelt engelska. Allt du behöver göra är att följa steg för steg-anvisningar som leder dig till framgång. Överklockning är inte bara bra för spel, men detta kommer att öka prestanda hastigheten på din dator. Så varför slösa pengar genom att köpa dyra maskinens om vi har även möjlighet att förändra och förbättra vårt systemets prestanda genom våra egna. Detta kommer att kosta dig ingenting i det långa loppet, gå för det och känna skillnaden i din maskin. Omdömen

Klicka här för mer info

http://ericpapasit.info Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.