*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Granska ASUS Eee PC 1000 HE

produkter av den här bärbara datorn är mycket praktiskt att använda eftersom knapparna på tangentbordet har ideala intervallet, vilket minskar som används för att skriva. batteri används för att säga den största bland andra bärbara datorer. Men tyvärr registreringen gjordes inte hållbara bärbara datorer jämfört med kapacitet med tanke på ASUS 1000 han bara kan leva i 368 minuter eller motsvarande 6 timmar 8 minuter är fortfarande något mer än tillräckligt för utomhusbruk. En av fördelarna med denna produkt och kabel adalahAdaptor ges liten och lätt nog så att det inte kommer att uppfylla väskan när du behöver ta med bärbara datorer och adaptrar och sladden från utförandet aspekt av denna bärbara dator ser vanliga, skiljer sig inte från others.Conclusion batteri uthållighet och avstånd tangentbordet är mycket hjälpsam speciellt för dig som gillar att använda Office-program för att slutföra din job.ASUS Rampage II Gene
Om du inte vet ASUS Ramapage II Gene i klassen republiken gameri (ROG) från ASUS, ROG serien, är ASUS alltid presenterar alla bekvämligheter på marknaden för att ge användarkomfort i spela spel. En av de anläggningar som ofta får uppmärksamhet är Memok styrelsen justerar minnesinställningarna för moderkortet gick. Ändå minnesinställningarna inte rätt ofta gör moderkort inte vill gå från första gången lyser Även om det är standardinställningen. Förutom att ge ASUS LCD affisch som fungerar som en givare av information när moderkortet från att starta upp.
Verkligt utfall av ASUS Rampage II erbjuds detta Gene ligger på mitten ombord. även så, högpresterande spel för. Om resultatet är ännu mindre anledning för klassen är redan förberett för ROG Over höjd. Så bör de resultat som erhölls i detta jämförelsetest skulle kunna förbättras ytterligare.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.