*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Hur får AVI-filer att spela /import i Sony Vegas

Ända importera en AVI-fil till en Sony Vegas filmredigeringsprogram och tycker att det inte kommer att spela antingen video eller ljud? Det tar bara några enkla steg för att bli av med denna frustration. Jag ska visa dig hur du får Sony Vegas att erkänna AVI-filer med en xvid förlängning. Omdömen

  1. Först måste du ladda ner och installera DivX mediaspelare. Det är en säker och gratis nedladdning från webbplatsen DivX. DivX mediaspelare nedladdning har alla rätt codecs för att spela DivX-filer och installerar dem på ett säkert sätt på din dator. Av någon anledning har dessa codecs installerade gör Sony Vegas för att känna igen och spela upp DivX-filer.

  2. Steg 2

    Nästa, ladda ner och installera AVI FourCC Changer. Du kan ladda ner den på Digital Digest. Det är en mycket liten och säker användning som ändrar xvid anknytning till en DivX förlängning utan filkonvertering. Det är ett mycket praktiskt verktyg för att enkelt byta namn på en fil förlängning.

  3. Steg 3

    Öppna AVI FourCC Changer programmet och en liten ruta kommer att visas. Använd bläddringsknappen för att importera AVI-fil som du vill ändra förlängning. När du väljer filen kommer du att se den ursprungliga filnamnstillägg i den första rutan. Detta bör xvid. I den andra rutan, bör du se DIVX. Om detta inte automatiskt visas i rutan, klicka på rullgardinsmenyn och välj den. Det sista steget är att klicka på Verkställ och detta kommer helt enkelt att ändra xvid förlängnings namn till en DivX förlängning name.Now, bör din AVI-fil import till Sony Vegas utan problem. Jag tycker att detta är det snabbaste och enklaste sättet att lösa detta problem. Hoppas att detta hjälper!

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.