*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Korrekt återställa systemet i din PC

De flesta datorer levereras med diskett etikett säger "System Restore" (Floppy guard). Tillverkarna började inkludera dessa disketter för användare att enkelt lösa problem med datorn. Oavsett hur mycket erfarenhet av datorer eller hur länge maskinen med hjälp av Systemåterställning disken kommer att hjälpa dig att återvända till din dator som du köpte den.

När du hittar ett problem med datorn och tekniskt stöd kan inte lösa det, kan du ta en enkel lösning. Tillverkaren rekommenderar installera Systemåterställning disketter. Men vad de brukar inte nämner är att dessa skivor kan radera all information och program på datorn när du har installerat säkerhetskopia av systemet.

Så innan installationen vidta försiktighetsåtgärder och se till att om du återställa datorn till sitt ursprungliga skick, men hur det var innan de har problemet.

Först av allt, spara (gör en säkerhetskopia) all information på din dator. Om du har en cd-brännare, kan du spara filer i detta format som är enklare, snabbare och säkrare. Väl se till att du har sparat alla filer. Glöm inte e-post, eller adressbok. Du kan också spara mappen med bokmärken i webbläsaren (Internet Explorer eller Netscape).

Efter att säkerhetskopieringen (kopia av någon information) att certifiera alla program på disketter eller CD-skivor, såsom Windows, Internet Explorer, Word, och andra. Dessa program kan installeras en gång användes för att skydda skivan (Systemåterställning). Om det är ett program som hämtats från Internet, kom ihåg att schemalägga den här webbadressen, till användarnamn och lösenord tillbaka för att få den. Notera också preferenser ges av dig till varje program.

Glöm inte att du behöver antagligen installera tillbaka din Internet-anslutning. Se till att ditt användarnamn, lösenord och telefonnummer din ISP.

Efter att ha tagit dessa försiktighetsåtgärder, är du redo att använda hårddisken för säkerhetskopiering (Systemåterställning) och radera den information du behöver för att återställa systemet. Återställa datorn till vara renare och snabbare. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.