*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Skrivare: 11 sätt att spara på bläck och toner

Om du är en av de många klamrar sig fast vid huvudet varje gång skrivaren får slut på bläck, välkommen till klubben. De flesta tillverkare av skrivare har antagit samma marknadsföring modell som företag i rakapparater och mobiltelefoner.

Enkelt, kommer de att sälja skrivare till anskaffningsvärde eller till och med under det, att ta ut höga anmärkningar till priset av bläckpatroner och toner. I många fall, offentliga priser uppgår mellan sju och tio gånger den ursprungliga kostnaden för produkten.

Dessutom är dessa företag spenderar miljontals försöker övertyga ett rykte om endast köpa deras produkter. Således, kritiserade starkt patronerna som erbjuds av företag med annan politik. Men visste du att dessa företag nu säljer sina egna återvunna patroner och du fortsätter att betala samma pris för dem?

Med intåget av marknadsföring på nätet, har konsumenten fler valmöjligheter än någonsin tidigare. Det finns flera välrenommerade företag som säljer sina bläck och toner med stora rabatter.

Så är fallet, kan du få att spara mellan 50% och 85% vid köp av dessa ingångar. Bortsett från betydande besparingar, är dessa produkter garanteras och beställningar skickas vanligen samma dag.

Som sagt, vet de billigaste sätten att göra dina utskrifter.

1. Köpa generiska bläckpatroner. Dessa tillverkas av andra företag och är gjorda för att uppfylla kraven i din skrivare.

2. Köp bläckpatroner påfyllda. Många företag samlar tomma bläckpatroner, fyllda sedan och testas noggrant för att se till att kvaliteten och kvantiteten är densamma som den ursprungliga produkten.

3. Köp ett kit fylls med färg. Således får du steg för steg instruktioner, verktyg och bläckpatronen måste du fylla i ett par minuter. I genomsnitt kan du fylla en patron tiofaldigt.

4. Med det ursprungliga bläckpatron är utdöd. Istället för att köpa samma märke av patron, köpa en generisk eller en tung. Sedan, när det har torkat, åter fylla den med kitet som nämns i föregående stycke.

5. Vid tidpunkten för tryckning, alltid använda utkastläge, om du vet att du skriver ut det slutliga dokumentet.

6. När det är möjligt, välja metod för att skriva ut i svartvitt. Även om slutprodukten ska vara i färg, kan du skriva ut skisser i svartvitt tills du har kontrollerat alla eventuella fel. Sedan skriva ut din slutliga kopior i färg.

7. Köpa generiska tonerkassett. Dessa tillverkas av andra märken och har samma eller kva

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.