*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Hur du ansluter din bärbara dator till en Wi-Fi

Vad är Wi-Fi? Kanske har du hört uttrycket Wi-Fi (trådlös teknik för höga prestanda) och har sett de platser där du kan ansluta till Internet med en trådlös dator. I själva verket kan du ha köpt eller kommer att göra det, till en trådlös bärbar dator göra det.

När du har den nödvändiga trådlös utrustning, bör du fråga: "Hur kan jag ansluta min dator nu till Internet?" Processen brukar generellt vara lätt, men det beror på vilken utrustning du har köpt.

Wi fi Omdömen

Om du använder en bärbar dator med trådlösa funktioner och Windows XP är annars enkla proceduren. Slå på datorn och sedan se till att den trådlösa funktionen är påslagen.

I allmänhet, kommer den bärbara datorn med en liten knapp som kan sätta på och stänga av funktionen. Ibland kan denna knapp vara lite svårt att hitta.

I de flesta fall, vanligen på toppen nära tangentbordet, även om det finns några som sätta rioja Andalusia Andalusia sida eller front. Kontrollera i bruksanvisningen för din bärbara dator om du har problem med att hitta den lilla omkopplaren.

När Wi-Fi-funktionen är aktiverad, kommer du att se en ikon som ser ut som en dator i systemfältet längst ned till höger på skärmen. Stöder muspekaren över ikonen.

Om du väljer rätt ikon, en textballong med "Trådlös nätverksanslutning" bildtexten. Dubbelklicka på ikonen för att se alla tillgängliga trådlösa nätverk för dig. Välj ett och klicka på Anslut och du är redo att starta din webbläsare och börja surfa.

Om du har en gammal dator med ett föråldrat operativsystem, kan processen vara lite mer komplicerat. Kontrollera först ikonen i systemfältet för trådlöst. Om du inte ser det, klicka på Start och välj sedan Kontrollpanelen.

Om din Windows kontrollpanel är inställd till kategoriläge, välj Nätverk och Internetanslutningar. Dubbelklicka på ikonen Trådlös anslutning och den resulterande menyn, välj den trådlösa anslutningen du vill. Tryck sedan på Connect.

Om du har problem med att ansluta, kan du behöva återställa SSID för den lokala Wi-Fi. För att göra detta, du måste öppna den trådlösa anslutningen som tidigare.

Sedan, under Relaterade uppgifter till vänster, väljer att ändra ordningen på önskade nätverk och klicka sedan på Lägg till. I Nätverksnamn (SSID) skriver du namnet för det trådlösa nätverk som du har fått på hotell, restaurang eller leverantör du vill använda.

WiFi-åtkomstpunkt Omdömen

Om du är på en offentlig plats, efter at

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.