*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> computers

Köp DDR-minne till och med Internet

Om du funderar på att uppgradera din datorminne så finns det ett antal viktiga saker som du måste ta hänsyn till. DDR dator minneschip har många olika aspekter på dem. Några av de viktiga aspekterna är de elektroniska gränssnittsfunktioner, lagringsutrymme, överföringshastighet, klockhastighet och frekvens, bandbredd, driftspänning, latens och off chip dykare. Alla dessa aspekter hänger ihop och deras betydelse och värde varierar beroende på de olika fabrikat.

Valet av DDR-minne du går för beror på vilken typ av operativsystem samt din personliga preferenser. Generellt sett kommer du att kunna hitta DDR, DDR2 och DDR3 på marknaden. De olika märken och modeller kommit för olika priser. För att säkerställa det bästa köpet som uppfyller dina krav måste du ha några tekniska kunskaper om minne uppgradering och en gedigen förståelse.

Köpa minne nätet Omdömen

Du kommer att kunna hitta ett brett utbud av DDR marker på internet. Att köpa via internet har sina egna fördelar eftersom det ger dig chansen att utforska de olika modeller och tillverkare och jämför sina priser utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt hem. Du kan se kontrollera att se vilken chip är kompatibla med ditt system genom de tjänster som erbjuds av nätbutiker. I slutändan kan du få din produkt levereras direkt hem till dig med en garanti som gör att du kan returnera produkten om du är missnöjd med det.

En del av de sorter som du kommer att kunna få online är följande: Omdömen

DDR skrivbordet och laptop Memory Omdömen

Den dubbla-data-rate synkron dynamic random access memory är en av de många typer av minneskretsar som används datorer. Utförandet av DDR-minne chip har ökat jämfört med de enskilda datahastighet chips. Den uppnår en bättre prestanda eftersom den överför data på båda kanterna av klocksignalen. Denna åtgärd är också kallad dubbel pumpning. Utan att påverka frekvensen av framsidan surr detta ger du dubbla överföringshastigheten.

200 PIN PC2100 DDR266 NOTEBOOK SODIMM

Denna speciella DDR-minne chip är kompatibel med hela sortimentet av Pentium, Apple Powerbook och AMD Athlon bärbara datorer. Detta chip är lätt att installera och kommer att få dig att använda den i god fart. Du kan ha detta chip levereras hem till dig för $ 55 Omdömen

SAMSUNG 1GB PC2100 266MHz 200 PIN DDR SODIMM -. GARANTERAD KOMPATIBEL Omdömen

Denna modell kommer att fungera som förgyller alla Pentium och AMD Athlon datorer. Den har en minnesbank

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.