*   >> läser Utbildning artiklar >> science >> software

Hur man gör din Adobe Acrobat Upplev en säker One

Hur ofta använder du Adobe Acrobat? Personligen, det mesta av mitt arbete under de senaste tio åren har gjorts på Microsoft Word. Med den udda Excelblad kastat in ett par gånger. Jag har aldrig haft att göra en PowerPoint-presentation. Eller sammanställa en Acrobat-fil. Jag vet att Powerpoints kraftigt används i nästan alla företagsmiljöer. Men Acrobat
Jaimon Joseph Review Egentligen PDF eller bärbara Document Format-filer som Acrobat skapar, är det bästa sättet att visa, skapa, manipulera, skriva ut och skicka samman text, multimedia och tabellinnehåll i en enda fil från en dator till en annan.
Det vill säga, om du vill formatera stanna oförändrad under överföringen. Och din kärleksfullt skapade filen att titta precis som du gjorde det, när personen i andra änden öppnar det. Vi skulle alla hatar det om vi gjort våra meritförteckningar i en stil, bara för att upptäcka att det öppnas på vår framtida chefer dator med helt olika teckensnitt och avstånd, eller hur?
Adobe Acrobat är inte det enda sättet att göra det, självklart. Det har närmare femtio andra konkurrenter, bland dem namn som Ghost, Foxit, Nitro PDF och Nuance Communications. Men Acrobat är den mest kända varumärke.
Det är också det som oftast blir spelat media för säkerhets brister. Det är till stor del på grund av Acrobat Reader, en gratis version av Acrobat som låter dig läsa filer, men inte ändra dem på något sätt, inkluderar stöd för JavaScript.
JavaScript gör ett dokument skapare att inkludera kodade instruktioner som automatiskt utför medan dokumentet är att läsa. Hackare missbrukar dessa rättigheter för att sprida virus och maskar genom Acrobat. Vanligtvis sker detta i form av ett e-postmeddelande från en av dina vänner, med en Adobe Acrobat-fil bifogad.
När du klickar på filen, visar det dig några ofarliga proffsiga innehåll. Samtidigt otäcka små virus tyst tunnel i ditt system i bakgrunden, utan att du någonsin veta. McAfee, förutspår en cybersäkerhet företag som Adobe-program, särskilt Reader och Flash, är det primära målet för attackerna i 2010.
I måndags, den 18 oktober kommer bolaget att presentera något i New Delhi, som kan försöka ta itu med några av dessa klagomål. PR folks skulle inte avslöja mycket men de skicka mig en kort write-up, som jag omslutande nedan. Omdömen Men innan du går igenom det, om du är en Acrobat fan och regelbundet använda en av de gamla versionerna , har en titt på dessa tips för att hålla datorn säker.
att skydda mo

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.