*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Fördelar med att vara miljö Friendly

Andlig mästare Babuji Maharaj sa, "Var enkel och i samklang med naturen". Det finns enorma visdom i dessa ord. Människan är en del av naturen. Det är deras plikt att bevara naturen och dess resurser. Annars en dag vår planet blir olämpliga att leva i och människor kommer att förgås. Nog skada har redan gjorts för att miljön. Det är hög tid att vi vaknar upp och bli miljövänlig. Individer och organisationer kommer att gynnas på lång sikt om de är miljövänliga.

En studie genomfördes på 2600 tillverkningsanläggningar som är verksamma i sju länder. Studien genomfördes av George Mason University forskare Nicole Darnall. Studien visade att de företag som ingår miljövänliga processer nytta i det långa loppet. Regeringarna belönar dessa företag med skatteförmåner. Omdömen

Going grönt ger möjligheter för organisationer att tillverka miljövänliga produkter och att komma in på nya marknader. Genom att anta miljövänliga processer, kan företagen spara på giftiga avfallskostnader. En forskningsstudie har visat att 15% av kunderna är villiga att betala mer för miljövänliga produkter. Företagskunder över hela världen visar sin lutning mot gröna produkter samtidigt som köpbeslut. Omdömen

Miljövänliga rengöringsmedel som vinäger och citronsaft ren mer effektivt än sina miljöovänligt motsvarigheter. Med tvål och schampo gjord av miljövänliga ingredienser främjar frisk hud och hår. Regelbundna schampo och tvål är lastade med kemikalier som kan orsaka skador på hår och hud.

Undvika användningen av bilar kommer att bidra till att minska växthusgaserna. Detta förhindrar förorening. Det sparar också kostnaderna för bränsle och ger övning för den enskilde. Konstruera miljövänliga hus kommer att gynna den enskilde i det långa loppet. Via e-post i stället för vanlig post kommer att spara papper. Detta kommer att rädda träd från att kapas. Hög verkningsgrad glödlampor kommer att förbruka 25% av effekt som förbrukas av vanliga glödlampor. Dessa lampor pågå också 10 gånger längre.

Enligt en studie utförd av Captaris, ett företag med 30.000 anställda kan spara mer än $ 2.000.000 per år genom att digitalisera sin pappersarbete. Plast är en stor förorening. Genom att undvika användning av plast, individer och organisationer kommer att rädda planeten för framtiden.

Regeringarna bör utforma sina strategier i ett försök att främja miljövänliga beteende. Man bör "går grönt" och uppmuntra sina vänner och släktingar för att göra det.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.