*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Växthuseffekten det största skämtet någonsin!

Forskare har gjort folk tror på klimatförändringarna. Överallt människor talar om "Den globala uppvärmningen". Vi har numera blivit en ny klädstil som kallas "Stoppa växthuseffekten!" eller "Minska de föroreningar!". Vi har inga bevis för att klimatet verkligen värmer eller förändras. Under medeltiden fanns det perioder av värme precis som vi har på gång just nu.

Så varför i hela friden skulle folk tror att den här gången detta är på grund av växthuseffekten? Jag kan inte förstå det. Vakna upp och försöka inse att detta är bara normal period precis som under medeltiden.

Nu människor föredrar till exempel låga förorenings bilar och andra saker. Det är så "gröna" att köra med det och människor försöker att vara så grönt som möjligt. Jag kallar det dumhet. Jag tror att vilja ändra något, det bara få folk att tro att; "Hej, jag hjälper i kampen mot växthuseffekten!" Det är så värdelös. Omdömen

Allt vi behöver göra är att bara leva som vi har gjort hela tiden och vänta att den gröna trenden gå över. Jag personligen hatar det. Men jag måste säga att växthuseffekten är en fin affär för de som gjorde det. Jag tror att de är rika för säker. Bra för dem.

Tyvärr har vi "normala konsumenter" bara lider av det. Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.