*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Mot Eco-Friendliness

För sent, ser vi fler och fler historier om katastrofer på grund av den globala uppvärmningen och hur vi (mänskligheten) har misshandel moder jord. Många gånger har vi fokuserar på det negativa. Men för dem som har läst eller sett showen "The Secret", vet om "The Law of Attraction". Det är vi bör fokusera på vad vi vill i stället att det vi inte vill ha.

Så jag tänkte att jag skulle skriva den här artikeln för några av de saker som har pågått rätt.

Jag läste nyligen i vår lokaltidning på "Super Travel Systems" runt om i världen och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Många länder hävdar att en effektiv kollektivtrafik är för dyrt att underhålla, särskilt när jämför med kostnaderna för att upprätthålla sina befintliga ineffektiva system. Men dessa är länder som har visat vad som är möjligt.

Ta Portland, Oregon, i USA till exempel. När alla andra stater ökar sin budget för att bygga fler vägar etc, de är verkligen ett exempel att skåda.

Till skillnad från sina andra städer, har de visat att även i Amerika där äga en bil är som ett tecken på manlighet, är det möjligt att ändra med tillräcklig politisk makt.

En annan är London; systemet är så effektivt att ingen tänker på det. De kände bara smärtan att missa det när strejkerna störde det. Det är sant vad de säger, du inte uppskattar vad du har tills du förlorar den.

Paris, är det otroligt att de har cyklar som finns att använda gratis (upp till 30 minuter (sedan en nominell avgift efter det). Detta är verkligen häpnadsväckande, både miljövänlig och hälsosam.


I Hong Kong, är mer än 90% av resorna sker via kollektivtrafiken Detta är verkligen häpnadsväckande Omdömen

Naturligtvis röstade en av de bästa är den mest fantastiska -.. Curitiba, Brasilien Systemet är icke-subventionerade och ändå är kostnaderna och energieffektiv. Över hela världen, när vi tänker på kollektivtrafiken, vi tänker på offentligt finansierade och här har ni en som är självförsörjande utan offentliga medel.

Vad är mer imponerande är några av de faktiska omständigheterna - att vänta för transporten är mindre än en minut och Curtibanos spenderar endast 10% av sin inkomst på transport Omdömen

Den i Singapore nämndes inte, men jag tror det är också mycket effektivt ur. min erfarenhet. Här tittar på mer effektiv kollektivtrafik överallt. Detta skulle vara bra både för miljön (med utsläpp mindre kol) och vår plånbok (på grund av oljepriserna behöva bil underhållskostnader).

Omdöm

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.