*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Real BP PR Lesson

Detta är den värsta utsläppet i USA: s historia. Men så länge det finns borrning, kommer det att finnas spill. Det är oundvikligt. Frågan är hur vi ska förbereda och kräver att vår regering och oljebolagen realistiskt förbereda från denna punkt på.

PB är en styggelse. Vi är alla överens. Bolaget ansvarar för det värsta oljeutsläppet på posten. Det har rapporterats att olja har som strömmar med en hastighet av 60.000 fat per dag. Och klyftan spill var inte BP: s första missöde; 2005 en explosion vid en av sina Texas raffinaderier kvar femton personer döda.
Vår upprördhet och ilska på företaget är lämpligt. De ska betala och ställas till svars för vad de har gjort. Bolagets aktier har rasat. Det kommer att bli betalande miljarder och juridiska strider kommer att gå på i år. Men, om BPremains den enda fokus för denna tragedi, har vi missat lektionen och förslösat en värdefull möjlighet Omdömen

BP är ett tecken på en mycket större, allvarligare problem. Som avslöjades vid senaten utfrågningar om 15 jun th, andra oljebolag hade beredskapsplaner kusligt som liknar BP.
Det verkar som om det fanns en ineffektiv, kakmått plan som delades av hela branschen. Planen ingår telefonnumret en död expert för att ringa i nödsituationer. Det ingår också strategier för att spara sälar och valrossar som hotades av ett spill i Gulf Coast. Enda nackdelen med att planen var att kalla en avliden expert förmodligen inte skulle göra mycket bra och det finns inga tätningar eller valrossar i den delen av världen.

BP spill Tyvärr var en olycka som väntar på att hända.
Bolagets inställning verkade vara att de skulle riskera att ta theconsequences av spill, i motsats till att sätta i den tid som krävs, pengar och ansträngning för att skydda mot ett spill som händer, eller utveckla en fungerande handlingsplan om ett spill skedde.

Denna spill har blivit en enorm mediehistoria. Bortsett från tragedin av liv som gått förlorade, djurliv decimerade och företag förstörts, är det en förödande PR debacle för British Petroleum.
Men om vi ska kunna dra nytta på något sätt från 24/7 mediebevakningen av spill, behöver thefocus att flytta enbart från BP till oljeindustrin som helhet. Ja, BP måste ställas till svars och betala för att rensa golfen och kompensera dem som förlorar sitt levebröd, men låt oss använda detta som en uppmaning till handling för att titta djupare på kärn causes.Obviously vi måste titta på andra former av bränsle och energi, men det kom

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.