*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Hur man sparar på din elräkning med en Green Energy Home

att spara på din elräkning och samtidigt skapa själv den grön energi hemma är ett smart sätt att spara pengar och samtidigt rädda planeten. Det finns några practicle, överraskande enkla och billiga miljövänliga åtgärder genom vilka du kan uppnå detta mål. För enkelhetens skull, skulle jag vilja kategoriseras dem i tre olika grupper, baserat på användningen av el med avsikt att spara energi så mycket som möjligt. Dessa är:
1. Energisparande strömförbrukning, Omdömen 2. Energisparande teknik, Omdömen 3. Energisparande luftkonditionering och sälja 4. Energisparande uppvärmning.
Energisparande elförbrukning baseras på koppla in strömförsörjningen och slå på elektriska apparater endast behövs. Många konsumenter antar att genom att stänga av och elapparater, är strömförbrukningen avslutas. Det har emellertid visat sig att så länge apparaten förblir ansluten till strömförsörjningen fortsätter resterande el att flöda. Detta blåser i stället för att bidra till att minska dina energikostnader! Därför, för att börja vända elektriska utrustning dvs datorer, TV, miicrowaves, spisar, lampor etc som inte används och koppla bort dem med undantag för utrustning som krävs för att förbli inkopplad. Håll lampor på i ockuperade rum bara och försöker center aktivitet i färre platser så mycket som möjligt för att minska behovet av att slå på mer ljus än nödvändigt. De flesta singlar äta ute; knappast göra någon matlagning och refridgerate mjölk och konserver som förblir livskraftiga på kökshyllan. Om det här beskriver din situation, kan du växla till mjölkpulver eller creamers så att du kan stänga av och koppla ur kylskåpet, såvida det inte är sommar tid! För bärbara eller bärbara datorer, använda upp effektavgift på datorns batteri så mycket som möjligt, säg, tills det visar "10% tillgängligt" när du pekar din markören till batteriikonen till det nedre högra hörnet av skärmen innan du ansluter den igen.
Energisparande teknik har att göra med att göra en övergång från mindre energieffektiva elektriska apparater till mer energieffektiva, vilket sparar pengar på din elräkning! Det är smart att byta från stationära datorer till bärbara datorer, som är jämförelsevis mer energieffektiva. Kontrollera att din datorutrustning uppdateras kontinuerligt. De senaste modellerna av elektriska apparater är oftast mer energieffektiva än de tidigare. Använd för det inre av ditt hem, särskilt väggarna ljusa färger. De är bättre reflektorer av dagsljus, vilket hjälper dig spara pe

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.