*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Aluminum Can Recycling-Nashville, TN

För vissa människor kan återvinning är ett minne blott, de har minnen av att gå till den lokala återvinningscentralen med sina föräldrar och få lite fick förändring för sina gamla läskburkar. Nu många människor inte bryr sig med återvinning på egen hand, eftersom de inte riktigt vet var de ska ta sina burkar. Oavsett om du har en stram budget, där varje liten bit räknas eller är samvetsgranna av allt det goda som kan återvinning orsaker, är det mycket klokt för de flesta alla att hitta ett bra ställe att återvinna sin aluminium cans.

Around Nashville, Tennessee finns några saker som kallas "getter". Dessa är små burk diskar som du kan hitta på parkeringen av bensinstationer eller livsmedelsbutiker. Dessa maskiner krossa och räkna dina burkar och ge dig en liten mängd förändringar i gengäld. Dessa kan vara bekvämt eftersom de kan vara i närheten av din vanliga shoppingområden och kan användas när som helst natt eller dag. På andra sidan kan de vara full när du kommer att använda dem och de brukar betala dig mindre än en återvinning center.

Pocket Money Recycling: Fickpengar Återvinning är en återvinningscentral i Nashville, Tn. Tillhör 2611 Gallatin Rd de är rätt över från Fat Mo-talet. De är öppna de flesta dagar från 9:00 till 16:00, stängt på söndagar. När du kommer dit bara dra upp till dörr garaget typ och du kommer att välkomnas av vänliga och hjälparbetare. Lasta dina burkar till deras fack där arbetarna kommer att tömma dina väskor och sortera ut allt som inte borde vara där och skicka alla dina läskburkar upp vägas.

När allt räknas de kommer att tala om för dig hur mycket du hade, skriva några saker i sin bok som de kommer att be dig att underteckna sedan kommer att betala dig kontant. När jag var nyligen där den 7 januari 2010 de betalade $ 0,46 för varje pund av aluminium läskburkar. Men om du tar mer än 100 pounds av burkar de kommer att betala $ 0,51 per pund. Den person som vi har behandlat när man går till Pocket Money Återvinning är mycket vänliga och hjälpsamma. Burkarna vi tar in är mestadels från min make och jag regelbundet dricker läsk och vår sparat ihop samlingen helt välkomnas.

Naturligtvis om du tar i dina burkar utan extra papperskorgen eller återvinningsbara objekt kommer du att göra arbetarna glada eftersom det är mindre saker som de har att sortera out.So om du funderar på att få tillbaka lite pengar genom att återvinna dina burkar, du kan gå till en maskin på en parkeringsplats som är praktiskt eller du kan få mer pengar ge

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.