*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Greening upp Our Planet En dag på en Time

1. Håll en leverans av koppar i bilen för soda stannar ... beställa en drink och dela. Sparar alla dessa pappersmuggar snabbmat platser dela ut! 2. Försök att skära ner på hur mycket skräp du lägger ut varje vecka. Vi försöker att hålla saker ur deponier ... inte lägga more.3. Jag tog en promenad i den nya stadsdel som vi just flyttat in. Fantastiskt vad man inte ser när du kör. Jag kanske har bränt några kalorier och vi är inte att lägga till pollution.4. Vi använder papper tillräckligt grejer redan.

Du kanske vill sy upp några presentpåsar eller åtminstone återanvända presentpåsar som du får varje år. Det är lite av en skam att använda dem en gång och sedan kasta. Göra ett spel av det. Se hur många gånger påsen tillbaka till dig. 5. Detta är för alla er tidningen-a-holics. Jag är säker på att jag inte är den enda, men jag har beslutat att sortera alla mina tidningar i månads högar. Det är December när jag skriver den här listan och jag har ca 50 tidningar som jag har samlat under åren. Vad en behandling att titta igenom dem. Så, punkt är ... inte kasta dina tidningar.

Du vet aldrig när du kommer att vilja gå igenom dem again.6. För allt du sätta in i huset, vara redo att skicka ut ur huset något. Det gör verkligen du tänka två gånger på ett nytt köp, om du vet att du måste ge upp något. Ärligt talat, hur många rör av läppstift gör en person behöver? 7. Om jag hade mitt sätt skulle jag bor i flip flops, men med vädret är vad det är där jag bor, jag skulle ha termostaten kapade upp till 80 för att hålla huset varmt nog för flip flops.

Det skulle inte vara mycket gröna mig och som ett resultat, kan jag bära strumpor och ordentliga tofflor i huset om jag sätter mig för att det. Termostaten är inställd på 70 grader och det är inte hälften dåligt. Så det är min 7 sätt att bli grönt och jag vet att det bara är skrapat på ytan. Men ... det är en början. Nu är det din tur.

Omdömen

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.