*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Going Green hemma i två enkla Steps

Begreppet gå grönt har varit ett mycket hett ämne runt om i världen under en lång tid. Det är inte konstigt med den mängd växthusgaser som utelämnats i atmosfären och prat om utarmningen av jordens ozonlager. Men lyckligtvis är många miljoner människor hoppar ombord för att försöka göra något åt ​​det, eftersom de insett vikten av att gå grönt och gör sin del varje dag för att försöka minska detta planeter avtagande tillstånd; alltså, vilket gör den här världen en bättre plats att leva, ett grönt val i taget. Nyheter Flash till dem som ännu inte hoppat ombord, men funderar på att gå grönt, men det behöver inte vara en svår uppgift. Du kan börja gå grönt mycket enkelt hemma; alltså, gör dig själv och den här planeten en värld av bra från dag ett, bokstavligen. Så, om du är en sådan person och vill göra dig själv och världen några bra, kan du börja med att genomföra och följa dessa två grundläggande steg för att minska din personliga fotavtryck idag:

  1. Starta återvinning dina sopor. Om du inte vet var du ska börja, ring din lokala papperskorgen företag, deponering eller Stadshuset och fråga dem om de har information om återvinning. Återvinning är mycket enkel, istället för att bara kasta alla dina sopor i en container; allt du behöver göra är skild dina sopor. I en perfekt värld, skulle du ha en separat behållare för plast, pappersprodukter, glas, biologiskt nedbrytbart och farligt avfall. Vissa städer har sådana separata behållare som de lånar ut dig att göra dig separera med, men andra är bara ge en eller två och särskilt berätta vad som händer i varje. I sådana fall, samlar staden innehållet i varje behållare och sorterar återvinningspapperskorgen en central uppsamlingscentral.
  2. Spara energi i ditt hem. Energibesparing är lätt om du alltid hålla i detta i åtanke, "använda det eller slå på den om du behöver det, stänga av den eller lämna den om du inte behöver det" - enkelt. Vissa hem energiförbrukningen är alldeles för hög och faktura varje månad visa det, men det är mycket förebyggas om du alltid hålla ovanstående i åtanke. Börjar ta detta råd och styra energiförbrukningen i era hem och du kommer snart att märka en skillnad på din plånbok varje månad. Också ta notis om tillverkningsdatum för alla dina vitvaror i ditt hem. Chanserna är om dina apparater är äldre än 10 år gamla, de är mindre energieffektiva som ett väsen tillverkas idag. Jag säger inte att gå ut och köpa nya apparater, eftersom de flesta av oss inte har råd att

    Page   <<       [1] [2] >>

environment

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.