*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Jaycee Dugard saknas för 18 years

Jaycee Dugard, varför inte någon hjälpa? Varför inte Jacyee få hjälp? Omdömen

En fantastisk berättelse om ett barn försvunnit i 18 år och nu igen med två barn. Det bares upprepa igen, som bor i en bakgård "med på en bakgård", i ett skjul, återigen med två barn under 18 år! Det är inget mindre än ett mirakel.

Dock; verkar det obegripligt att detta kunde hända i ett område omgivet av andra hem, med andra familjer, varför inte någon märker

Tja först av allt, är frågan för många "Varför inte Jaycee Dugard run för att få hjälp eller försöker fly? "

Låter alla regrediera lite när vi var elva. De av oss som var i den åldern under 1991, eller vände 11 år gammal före detta år minns tiderna var annorlunda än de är nu i någon mening.

Jag vet när jag var elva, som var 1984, jag visste vilken skola jag gick, jag visste att min hemtelefonnummer och jag kan ha vetat hur att ta sig till affären på hörnet eller andra välbesökta områden som mina föräldrar tog mig till. Annat än att, om jag togs från min sluten miljö och drivs 300 eller fler miles därifrån, jag tvivlar på att jag skulle ha kunnat hitta min väg tillbaka hem. Vi har att döma detta från tänkesätt av en vuxen, måste vi gå tillbaka och komma ihåg att detta var ett barn när detta hände.

Omdömen

Förutom att vara 11 år gammal, enligt min mening, mer än sannolikt Jaycee Dugard var hotad. Jag är säker på att hennes captor hotade liv hennes föräldrar, och sedan när hon födde barn från Fadern /Captor, Garrido, mer än troligt Han hotade hennes barns liv. Jag tänker antingen när Jaycee skulle tala i telefon eller har någon kontakt med omvärlden, det var ett hot som hänger över huvudet som om hon sprang för att få hjälp någon annan skulle skadas på grund av hennes själviskhet.

Detta är en vriden man som mentalt och fysiskt misshandlade och kontrollerad Jacyee i 18 år! Från ålder, återigen av 11! Omdömen

Förutom frågan om "varför inte Jaycee få hjälp?" eller "Varför inte andra märker"? Jo svaret är enkelt, folk sköta sina egna affärer. Sorgligt att säga, inte alla, men majoriteten av människor i denna tid bo i sina hem tittar på TV, blogging, och mixtra med telefoner, dessutom också tenderar att deras egna familjer som behöver uppmärksammas.

Omdömen

Det har varit denna fråga under ganska lång tid, där var alla dessa människor som inte märker något var fel i 18 år? Låt mig ställa detta till var och en av er, hur ofta ser du dina grannar mycket mindre ha ett samtal med dem? Säkert några

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,https://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.