*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

Återvinning: Tre Små idéer som kan göra en enorm inverkan på Environment

Plastpåsar En av de största deponi hogs är slöseri med unrecyclable plast. Inte nog med att de tar upp en hel del utrymme, men de också ta generationer att bryta ner. Även om en hel del stormarknader och köpcentrum har gjort övergången till plastpåsar som kan återvinnas, det finns en bättre lösning. Istället för att använda plastpåsar av något slag att byta till återanvändbara tygpåsar. Min stormarknad säljer dem för allt från en dollar till trettio dollar beroende på storlek och logotyper som finns på dem.
Jag köpte säckarna som hade butiken logotyp på dem och de kostade mig en dollar en bit. Inuti varje påse fanns massor av kuponger, varav många jag använt så säcken princip betalat sig efter en resa. Inte bara fick jag kupongen men butiken ger mig också en nickel av för varje påse jag använder. Att den inte kommer att göra mig rik, men det är något och ett litet incitament för att göra övergången. Om varje person i Amerika gjorde denna förändring skulle vi spara över en miljard plastpåsar per år.
Det är en hel del plast! Grassi var chockad att höra att i de flesta kommuner i detta land som gräset kastas in med den vanliga soporna som oundvikligen hamnar i en deponi. I mitt område de plockar upp gräset på en separat dag och det återvinns till kompost och kompost. Naturligtvis behöver du inte vänta på din lokala, statliga eller federala regeringen att anta något liknande. Du kan lika gärna göra det själv. Genom att byta din gräsklippare klinga till en mulching blad ditt gräs kommer att få skära upp i mycket fina bitar och lägg tillbaka till jorden.
När dessa fina bitar sönderdelas de kommer att införa hälsosamma näringsämnen tillbaka till din gräsmatta. Även om mitt område plockar upp gräset, jag använder en mulching blad. Min gräs har mycket bättre fördelar för mig genom mulching medan jag klipper sedan med regeringen komma plocka upp. Jag har inte "säcken" min egen gräs i nästan sju år! Föreställ deponin utrymme vi skulle spara om alla förmultar deras gräs.
Plast Milk ContainersOk här jag måste ge kredit där kredit beror och det är att min far som först introducerade mig till denna teknik och det är att återanvända en galla plastmjölkbehållare innan jag återvinna dem. Med den här tekniken får jag en extra användning av det i form av ett isblock. Efter sköljning ut plastbehållaren fyller jag sedan upp den och placera den i frysen för att skapa en enorm isblock. Detta är särskilt praktiskt när jag har en grill och måste hålla saker kallt ute.
När vat

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.