*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> environment

En guide till att rädda Environment

Ta dessa enkla steg för att skydda vår miljö. Och du behöver inte ens att göra ansträngningar för att uppnå det.

Ta dig tid att återvinna papper. Använd båda sidor av papperet inte bara gör att du kan spara på papper, men även på kostnaderna, det är ett billigare sätt att spara miljön.

Köp föremål som kommer i återvunnet papper.

Köp objekt som har mer än en funktion, till exempel lådor som kan återanvändas för sjöfarten och för gåvor samt lagra brev och kläder. Burkar som kan användas som blomvaser och förvaring av överbliven mat.

Ha en loppmarknad för att bli av med något som du inte behöver.

Använd mindre vatten. Låt inte vattnet rinna över tidsperioder när du använder den. Få kranar fast så att de inte droppar. Ta duschar istället för bad. Håll din pool och badtunna rena för att undvika påfyllning det mycket ofta. Använd isbitar i stället för rinnande vatten tills det blir kallt. Den bästa delen om att spara vatten är att du får duscha med den person du älskar every så ofta. Omdömen

Det är dags att spara energi. Du vet efter den romantiska dusch, är det dags för den romantiska middag. Stäng av alla apparater som du inte använder. Köp lysrör, de kostar lite mer än de naturligt ljus, men de är definitivt lågenergilampor.

Låt inte bilen tomgång, stänga av den, oavsett hur kort det samtal som du gör är.

Inte strö, rulla ner ditt fönster då och då för att få lite luft, skulle det inte vara bra att undvika vissa strö böter? Vänta tills du kommer till en papperskorg så att du kan kasta kullen. Det är lättare att krossa dina sopor i stället för löst fylla upp dina soptunnorna.

De enklaste sakerna rengöring av miljön har en stor inverkan på vår jord. Ta det steget och rösta. Många miljöfrågor kommer alltid vända politiskt, låt din röst höras och göra det rätta på rätt sätt. Ett bidrag kommer att göra dig en lyckligare människa. Att detta bidrag kommer att göra dig miljömedvetna och glad person.

Stäng ventiler i oanvända rum och ändra luftkonditioneringsenheten filter en gång i månaden.

Återanvänd objekt som kuvert mappar och gem. E-postmeddelandet är det senaste, enklaste och snabbaste sättet att kommunicera; skulle du inte vilja ha en papperslösa kontoret? För att spara miljön, använda e-post istället för papper korrespondens, sparar du den tråkiga delen att behöva göra arkivering. Omdömen

Om du har en bil avger rök, bli av med den. Det är inte bra att andas

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.