*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Hur att säga hej till en Stranger

Step1First off, vara medveten om din omgivning. Jag har märkt att de flesta människor inte Le eller säga hej till främlingar som de passerar längs gatan, eller de ser helt enkelt någon annanstans och konsumeras med sina egna tankar. Därför lär sig att se upp och runt din omgivning. Sluta stirra på golvet eller trottoaren. När du slutar att göra det, kommer du att märka din omgivning och inse människor som passerar förbi. Direkt din vision i riktning mot de människor som passerar förbi you.
Step2Once du har gjort det, få ögonkontakt med främlingen och ger ett vänligt leende eller säg "hej". En del människor föredrar ett leende över en "Hej." Andra gillar att kvitteras med en nod.Step3Once du passerar personen med en vänlig hälsning eller leende, helt enkelt fortsätta att gå och inte se tillbaka! Inte vända tillbaka och reflexer på dem om du inte vill delta i ett samtal med en främling. Gör detta om du känner dig säker på att personen vill prata med dig som well.Step4Whatever ärendet, se till att du inte våg på en person närmar sig dig, om du inte vet den personen ganska väl.
Annars kommer de förmodligen tror att du är ett missfoster. Dessutom inte bara bländning på någon att göra ögonkontakt med dem. Säg "hej" när du är på en lättillgänglig sortiment.

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.