*   >> läser Utbildning artiklar >> society >> etiquette

Varför hatar du bröst så mycket?

Fråga vilken mamma som har försökt att vårda sitt barn offentligt och hon kommer förmodligen berätta en skakande berättelse om att ta emot ett catty anmärkning eller uppmanas att sluta. Vissa butiksägare och restaurangchefer har insisterat på att ammande mödrar kliva in i en offentlig toalett så mecenater kommer inte att känna sig obekväm. Vilka är dessa prudes? Skulle de vara villiga att äta i en offentlig toalett själva? Eller vad sägs om att äta sin nästa måltid samtidigt som kvävd i en filt?

Redan 2005, Barbara Walters nämns på "The View" att se en kvinna ammar bredvid henne på ett plan gjorde henne obekväm. Jag ska låta det en bild eftersom Barbara Walters kommer att vara 70 år. Men cirka 200 lactivists (ammande aktivister) samlades utanför ABC högkvarter i New York för att protestera hennes kommentar genom att iscensätta en sjuksköterska-in. I december förra året, lactivists höll en sjuksköterska in utanför Facebook huvudkontor i Kalifornien för att protestera mot socialt nätverk: s beslut att ta bort foton kvinnor vårda sina barn, märkning bilderna "oanständigt." 95.000 Facebook-användare anslöt sig en grupp som kallas "Hey Facebook, amning är inte Obscent." Webbplatsen äventyras, lovar att inte ta bort några fler användares bilder om de visar bröstvårtan.

Du kanske tror att dessa Facebook mammor att vara hysterisk, men jag känner mig amerikanernas attityder om amning måste förändras, och webbplatser för sociala nätverk är den perfekta platsen för upplysta idéer för att fånga den. Detta är inte bara en debatt om samhälls pjåsk, utan om folkhälsan. Den amerikanska akademin av Pediatrics och Världshälsoorganisationen manar kvinnor att amma enbart i sex månader på ett minimum och fortsätt ytterligare sex månader, om det är möjligt. Varför? Bröstmjölk är en komplett form av näring för spädbarn. Ammade barn växer upp med starkare immunsystem och mindre benägna att vara överviktiga. De poäng även något högre på IQ-tester än flaskmatade barn. Omdömen

Jag är inte mamma, så jag har aldrig haft att hantera denna typ av intolerans själv. Men när jag ser en kvinna utfodring sitt barn offentligt, jag avvärja mina ögon och tänker för mig själv, "Hur sött!" Människor som försöker sexualize denna fråga bör skämmas. De är de som inte kan bara titta bort. Vad gjorde de äter när de var barn?

Copyright © 2008 - 2016 läser Utbildning artiklar,http://utbildning.nmjjxx.com All rights reserved.